Obnoviť stránku

24" BenQ BL2411PT

4,7 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" BenQ BL2411PT

BenQ BL2411PT je dokonalý monitor s výnimočnou kvalitou obrazu, navrhnutý pre potreby podnikania, je skvelým riešením minimalizáciou celkových nákladov a maximalizáciou produktivity zamestnancov. Ponúka maximálne rozlíšenie 1920 x 1200 bodov so širokým pomerom strán 16:10.

Monitor je šetrný k vašim očiam nielen vďaka antireflexnému displeju s matným povrchom. Automatický snímač regulujúci jas s ohľadom na okolité osvetlenie, Eco Sensor,inteligentné pripomenutie a v neposlednom rade technológia BenQ Flicker-free a BenQ Low Blue Light, ktoré znížia únavu a námahu vašich očí.

Monitor disponuje funkciou Pivot, umožňujúce otočiť ho do vertikálnej polohy. V konektorovej výbave monitora nájdete klasický DVI konektor (DVI kábel je súčasťou balenia) a predovšetkým moderné DisplayPort rozhranie.

Monitor BenQ BL2411PT získal prestížne ocenenie Smart buy portálu ExtraHardware.cz

Monitor BenQ BL2411PT získal prestížne ocenenie Dobrá kúpa časopisu Computer

Monitor BenQ BL2411PT získal prestížne ocenenie Extra PC TIP časopisu Extra PC


BenQ Eye-care

Najnovší rad monitorov BenQ Eye-care vám zaistí maximálnu ochranu zraku a zároveň poskytne najpríjemnejší a najpohodlnejší obrazový zážitok. Disponuje pokročilými technológiami Flicker-free a Low Blue Light.


BenQ Flicker-free

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200x za sekundu. Vaše oči nemusí blikanie vidieť, ale rozhodne ho cíti. Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor BL2411PT.


BenQ Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolesťou hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light odstraňuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred vaším počítačom v zdravších podmienkach.



Bohaté farby so 100% reprodukciou farieb sRGB

Pre prezeranie videí z HD videokamier alebo fotografií z digitálnych fotoaparátov reprodukuje tento monitor 100% farbu sRGB, aby ste sledovali autentický prirodzený obraz dokonale zodpovedajúci farebným detailom originálneho zdroja.


Široký pomer strán 16:10

Širokouhlá obrazovka s pomerom strán 16:10 ponúka maximálne rozlíšenie 1920x1200 a umožňuje jednoduché prezeranie dokumentov a prácu s niekoľkými oknami s minimálnym pretáčaním a prepínaním medzi aplikáciami.


Antireflexný displej

Lesklý panel - či už je príčinou priame alebo odrazené svetlo - predstavuje pre pracovníkov kancelárií problém, pretože znemožňuje pohodlné sledovanie obrazu a spôsobuje únavu očí. Monitory BenQ BL2411PT sú vybavené antireflexným displejom s matným povrchom, ktorý obmedzuje rušivé odrazy na minimum, takže pracovníci sa môžu venovať svojim úlohám so zvýšenou produktivitou - bez toho aby pri tom museli škúliť očami!


Eco Sensor

Pre obmedzenie plytvania energiou a zníženie emisií CO2 prepína funkcie Eco Sensor (Snímač úsporného režimu) monitor automaticky do úsporného režimu, kedykoľvek sa vzdialite od počítača. To tiež pomáha efektívne znižovať náklady na elektrickú energiu.


Ergonomický monitor - výškovo nastaviteľný stojan (HAS)

Rozsiahly rad nastavení monitora - výška, sklon, os, zdvih a otočenie - umožňuje premeniť monitor na vašu vlastnú jedinečnú pracovnú stanicu, ktorá najlepšie zodpovedá vašej výške a zvyklostiam pri prezeraní, s maximálnou vzdialenosťou 130 mm medzi spodnou časťou obrazovky a základňou.


Snímač pre ochranu zraku

Po celý deň automaticky detekuje úroveň okolitého osvetlenia pre nastavenie jasu monitora na optimalizáciu čistoty a pohodlia pri zobrazovaní.
Funkcia inteligentného pripomenutia vám pripomenie, aby ste si pri sledovaní obrazovky urobili prestávku, a to v prednastavených intervaloch 20, 40, 60 a 100 minút.


Certifikácia ekologickosti

BenQ BL2411PT je certifikovaný medzinárodne uznávanými ekologickými organizáciami ako skutočne ekologicky šetrný produkt.

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)
Rozlíšenie 1920 × 1200

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 5 ms
Maximálny jas 300 cd/m2
Natívny kontrast 1000:1
Povrch displeja Matný

Pomer strán

Pomer strán 16:10

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka 8 bit

Pripojenie

Štandardy grafického rozhrania DisplayPort 1.2

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu
Výbava Senzor prítomnosti

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 55,5 cm
Výška 44,3 cm
Hĺbka 2,36 cm
Hmotnosť 6,7 kg
VESA prichytenie 100×100
Kód:  WT130b0t
Produktové číslo:  9H.L99LA.RBE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19