Obnoviť stránku

24" BenQ BL2410PT

4,5 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" BenQ BL2410PT

Otvorte si bránu do sveta najmodernejších zobrazovacích technológií s novým polohovateľným monitorom BenQ BL2410PT. Za bezkonkurenčnú cenu ponúkne pokročilú A-MVA matricu s vierohodným zobrazovaním farieb vrátane čiernej. Ideálne sa hodí na prácu s fotografiami, videom či na profesionálne kancelárske použitie. Zvyšuje komfort a produktivitu a zároveň znižuje prevádzkové náklady.
BenQ BL2410PT je vyrobený použitím modernej matrice A-MVA. Tá oproti panelom typu TN alebo IPS prináša reálnejšie farebné podanie a mnohonásobne vyšší kontrast, ktorý zaručuje, že čierna bude naozaj čiernou. Statický kontrast dosahuje vysokú hodnotu 5000:1 a dynamický až hodnotu 1000000:1. Antireflexívna vrstva, ktorá kryje matricu displeja, zaručuje minimálnu odrazivosť svetla a umožňuje tak efektívnu prácu za denného svetla. Ani pri bočnom pohľade na monitor sa nemusíte obávať straty farebnosti obrazu vzhľadom na vysoké pozorovacie uhly 178 °/178 °. Úsporné LED podsvietenie napomáha zvýšeniu kontrastu obrazu a zároveň znižuje spotrebu celého monitora.
Monitor BenQ BL2410PT ponúkne širokú škálu konektorov na pripojenie. Nechýba prítomnosť analógového D-Sub (VGA) a digitálneho DVI. K dispozícii je tiež DisplayPort, s ktorým môžete prenášať video a audio
pomocou jediného kábla. Medzi jeho ďalšie výhody patrí možnosť pripojenia až 15 m káblov a dosahuje vysokú priepustnosť až 10,8 Gb/s. V ráme monitora sú zabudované dva 1 W reproduktory, môžete si však pripojiť aj vaše slúchadlá. Vstavaný USB HUB s dvoma USB 2.0 konektormi vám umožní a hlavne uľahčí pripojenie rôznych USB periférií.
Špeciálny stojan umožňuje veľmi jednoduché a rozsiahle polohovanie monitora. Môžete ho nakláňať, otáčať či meniť jeho výšku. Pomocou VESA 100 x 100 mm držiakov ho jednoducho umiestnite kamkoľvek na stenu a doprajete si tak maximálny komfort.

Medzi špeciálne funkcie monitora patrí automatické nastavenie jasu podsvietenia. Senzor sníma hodnotu aktuálneho osvetlenia miestnosti a upravuje jas na dosiahnutie optimálnej čitateľnosti a nízkej spotreby.


Funkcia Smart Reminder dopraje odpočinok vašim očiam v prednastavených intervaloch. Nielenže udržuje oči zdravé, ale aj zefektívňuje produktivitu.
Eco Sensor sa stará o čo najmenšie energetické straty a emisie CO2. Ak odídete od svojho monitora, Eco Sensor ho okamžite vypína a šetrí náklady.
Vďaka tenkým rámčekom okolo displeja monitor nielenže vyzerá štýlovo a elegantne, ale hodí sa do viacmonitorových zostáv. Zvýšte rýchlosť svojej práce pri rozložení obrazu na viac plôch.


Ovládajte monitor jednoduchým dotykom. Tlačidlá na rámčeku umožňujú rýchly a jednoduchý prístup do intuitívneho menu.

Monitor BenQ BL2410PT je kompatibilný s oboma modernými systémami od firmy Microsoft. Pripojte ho jednoducho k počítaču s operačným systémom Windows 7 alebo Windows 8. Bude ihneď rozpoznaný a pripravený na používanie.


Parametre a špecifikácie:
Obrazovka:
Veľkosť bodu: 0,276 mm
Pomer strán: 16:9
Kontrast typicky: 5000:1
Pozorovacie uhly (horizontálne/vertikálne): 178 °/178 °
Jas: 250 cd/m2
Počet farieb: 16,7 miliónov
Farebná škála: 72 %
Konektory:
1x DVI
1x DisplayPort
1x VGA 15-pinový D-Sub
1x audio vstup
1x výstup pre slúchadlá
1x USB 2.0 vstup
2x USB 2.0 výstup
Podstavec:
Naklápanie: -5 °/+20 °
Otáčanie: -45 °/+45 °
Nastavenie výšky: 150 mm
Pivot (otočenie o 90 °)
Štandard VESA 100 x 100 mm
Ostatné funkcie:
Integrované reproduktory: 2x 1 W
Prevedenie:
Rozmery bez stojanu: 565 x 339 x 66 mm (Š x V x H)
Rozmery so stojanom: 565 x 354 - 504 x 259 mm (Š x V x H)
Certifikácia:
TCO 6.0

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu

Farba

Farba Čierna
Kód:  WT130b0r
Produktové číslo:  9H.L9JLB.RBE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09