Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

24" BenQ BL2405HT

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" BenQ BL2405HT

Navrhnutý pre profesionálne podnikanie

So vstavaným panelom s LED podsvietením prináša štýlový BL2405HT ultra vysoký dynamický kontrastný pomer 120 000:1, obraz 16:9 so špičkovou kvalitou každého bodu, exkluzívnu technológiu BenQ Flicker-free eliminujúcu blikanie a režim nízkeho modrého osvetlenia - to všetko vám za každých okolností zaistí najlepšiu kvalitu obrazu.

Podsvietenie bez blikania pre vizuálne potešenie

BL702A je modernizovaný za účelom eliminácie blikanie pri všetkých úrovniach jasu. Bežné LCD obrazovky blikajú rýchlosťou 200x za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia. Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitory s funkciou Flicker-free a nechajte ich menej sa namáhať.

 BenQ DLP projektor

Režim nízkeho modrého osvetlenia

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolestí hlavy a porúch spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light na zabezpečenie nízkeho modrého osvetlenia je navrhnutá tak, aby sa vysporiadala s každodenným problémom vystavenia sa modrému svetlu a umožnila stráviť čas pred vaším počítačom v zdravších podmienkach. Prepnite si na jeden zo štyroch prednastavených režimov nízkeho modrého osvetlenia pomocou klávesovej skratky OSD (Multimedia - 30% redukcia, Web-surfing - 50% redukcia, Office - 60% redukcia, Reading - 70% redukcia) a odmeňte vaše oči bez toho, aby ste stratili vizuálny pôžitok.

Výškovo nastaviteľný stojan (HAS)

Výškovo nastaviteľný stojan umožňuje nájsť najlepšie zorné uhly pre samostatnú prácu či zdieľanie obrazovky, pričom je k dispozícii rozsiahla plejáda nastavení monitora - výška, naklonenie, otočenie (pivot), zdvih a natočenie. Dolná časť obrazovky môže byť teraz vzdialená 110 mm od základne.

 BenQ monitor

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)
Rozlíšenie 1920×1080 px

Obrazovka

Odozva 2 ms
Maximálny jas 250 cd/m2
Kontrast 1000:1
Konštrukcia Rovná

Pripojenie

Typ pripojenia DVI, HDMI 1.4, VGA
Ďalšie pripojenie Slúchadlový výstup

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie Nastaviteľná výška, Pivot, Flicker-free, Filter modrého svetla
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 57,9 cm
Výška 39,2 cm
Hĺbka 21,3 cm

Spotreba

Trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WT130b0q
Produktové číslo:  9H.LAXLB.HBE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07