Obnoviť stránku

24" AOC PDS241 Porsche dizajn

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" AOC PDS241 Porsche dizajn

Spoločnosť AOC rozšírila svoj rad monitorov ďalším výnimočným modelom - PDS241, ktorý vznikol v spolupráci so svetovo presláveným dizajnérskym domom Studio F.A. Porsche. Tento monitor symbolizuje všetko, čo si samotní používatelia môžu priať. Všetko začína pri dokonalom trojstrannom  paneli bez rámčeka AH-IPS, na ktorý nadväzuje asymetrický kovový stojan so zabudovanou kabelážou. Celý monitor sa tiež pýši mimoriadne tenkým profilom - hrúbka činí len 5,2 mm, je teda tenší ako najnovšie smartfóny. Aj vďaka tomu sa stane tento monitor stredobodom pozornosti aj vo vypnutom stave. 


Kľúčové vlastnosti

  • Inovatívny, hladký a elegantný dizajn
  • AH-IPS panel bez rámčeka s Full HD rozlíšením
  • Dizajn navrhnutý v spolupráci s dizajnérskym domom Studio F.A. Porshe
  • Ultratenké vyhotovenie - len 5,2 mm
  • Široký farebný gamut a pozorovacie uhly
  • Pokročilé technológie chrániace vaše oči pred únavou a škodlivým žiarením

Inovatívna technológia

Vôbec prvé použitie modulárneho dizajnu umožnilo kombináciu napájania a HDMI výstupov v jednom kábli, ktorý vychádza priamo zo stojana, vďaka čomu vynikne samotná obrazovka. Okrem toho ponúkne tento monitor technológiu AOC SuperColor WCG, ktorá pokrýva široký farebný gamut a zaisťuje tie najširšie pozorovacie uhly. Aj preto monitor osloví ako používateľa vyznávajúceho moderný štýl, tak aj obchodníkov, dizajnérov a umelcov.


Dokonalý obraz

Dizajn však nie je všetko, čím monitor AOC PDS241 ohromí. Po zapnutí vás očarí neuveriteľné kvalitným obrazom. Vďačí za to najnovšiemu panelu AH-IPS s Full HD rozlíšením (1 920 × 1 080 bodov) pri pomere strán 16:9 a špičkovým pozorovacím uhlom. Vďaka technológii SuperColor WCG je monitor schopný pokryť 100 % sRGB a 90 % NTSC. Vďaka HDMI konektoru budete môcť ľahko pripojiť notebook, počítač, herné konzoly, a mnoho ďalších zariadení. Audio výstupy zabezpečia možnosť pripojenia slúchadiel alebo reproduktorov.


Chráni vaše oči

Výrobca myslel aj na vaše oči. AOC PDS241 je teda ideálnou voľbou nielen pre toho, kto miluje nádherný dizajn, ale predovšetkým pre tých, ktorí na obrazovku pozerajú dlhé hodiny. Monitor je vybavený technológiou low Blue Light a Flicker-Free. 


Low Blue

Redukuje škodlivé krátkovlnné modré svetlo - šetrí vaše oči, bez toho, aby nejakým spôsobom ovplyvnila obrazovú kvalitu. 
 

Flicker Free

Reguluje jas monitora prostredníctvom systému podsvietenia DC - Direct Current, ktorý nahrádza pulznú moduláciu PWM - Pulse Width Modulation. Vaše oči preto nebudú unavené ani pri dlhej práci s monitorom.


Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)
Rozlíšenie 1920×1080

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 4 ms
Maximálny jas 250 cd/m2

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Pripojenie

Štandardy grafického rozhrania HDMI 1.4

Farba

Farba Strieborná

Rozmery a hmotnosť

Šírka 54,11 cm
Výška 41,6 cm
Hĺbka 17,85 cm
Kód:  WK220a2
Produktové číslo:  PDS241

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19