Obnoviť stránku

24" AOC i2473Pwm

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" AOC i2473Pwm

Moderný 24 "monitor AOC poteší dostupnou cenou , Okrem bežnej kancelárskej práce ho využijete aj na sledovanie filmov a hranie hier . Rozlíšenie Full HD, veľmi rýchla odozva 5 ms GTG aj nízka spotreba patrí medzi hlavné prednosti paneli. Pre zakúpenie do kancelárie hovoria aj slot na bezpečnosťou zámok Kensington a možnosť rozdeliť obrazovku na samostatné panely (Screen +). Zaujme aj príjemným dizajnom vhodným do domáceho i kancelárskeho prostredia. Reproduktory zabudované v stojane dostatočne ozvučí menšie miestnosti.

Ako každý IPS panel má skvelé pozorovacie uhly 178 °/178 °, realistické farebné podanie aj výborný kontrast 1000:1 (dynamický dokonca až 20 000 000:1). Na pripojenie k počítaču sú k dispozícii dva konektory HDMI , Ktoré dopĺňa konektor VGA (D-Sub) . Podpora MHL umožňuje priamo pripojiť chytrý telefón k monitoru zobraziť obsah mobilného zariadenia na veľkej obrazovke. Hodnota maximálneho jasu je 250 cd/m2, ten si spoločne s kontrastom a ďalšími vlastnosťami obrazovky môžete nastaviť v prehľadnom dotykovom rozhraní monitora. Spotreba monitoru je len 25 W, vďaka tomu je tiež ekologický a ušetrí vám peniaze za energie.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WK218d3
Produktové číslo:  i2473Pwm

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19