Obnoviť stránku

24" AOC g2460PG

4,7 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" AOC g2460PG

Herný monitor kombinuje vysoký výkon, štýlový dizajn a celý rad užitočných funkcií, ktoré nadchnú aj tých najnáročnejších hráčov. Ergonomický stojan umožňuje nastaviť výšku, sklon a natočenie, aby vyhovoval presne vášmu posedu. Funkciu pivot oceníte predovšetkým pri čítaní a tvorbe dokumentov, kedy si môžete displej otočiť na výšku. Uhlopriečka o veľkosti 24" zobrazí vďaka Full HD rozlíšeniu aj tie najväčšie detaily, či už hráte hry, sledujete film alebo sa pustíte do úprav fotografií a videa. S bleskovou odozvou 1 ms neprídete o dokonale ostrý obraz ani v tej najvyššej rýchlosti závodných hier.
 

Funkcia nielen pre hranie

Úplne špičkové spracovanie vstupného signálu ponúka technológia G-Sync. Tá neustále synchronizuje frekvenciu monitora s časom vykreslenie snímky grafickou kartou. Výsledkom je úplne plynulý obraz bez sekania alebo dokonca oneskoreného vykresľovania. Monitor zo série Gaming je vybavený užitočnou funkciou Screen+, ktorá dokáže rozdeliť obraz na štyri či dokonca deväť samostatných plôch. Parametre monitora teraz môžete pohodlne nastaviť pomocou myši. Umožňuje to aplikácia i-menu, dodávaná spolu s monitorom.
 

Moderné a úsporné technológie

Monitor je vybavený konektorom DisplayPort pre pripojenie zdroja obrazu z počítača, notebooku aj videokamery. Celý rad zariadení a periférií pripojíte pomocou piatich USB portov. Navyše tri z nich sú typu USB 3.0, čo znamená neuveriteľnú prenosovú rýchlosť a super rýchle nabíjanie. Výrobca samozrejme nezabudol ani na technológie, ktoré šetria vašu peňaženku. Monitor je teda osadený úsporným W-LED podsvietením a spĺňa prísny štandard Energy Star 6.0.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Technológie panela a obrazovky

Technológie G-Sync

Farba

Farba Sivá
Kód:  WK218a7
Produktové číslo:  g2460PG

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18