Obnoviť stránku

24" AOC E2476VWM6

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" AOC E2476VWM6

Kvalitný monitor je základným stavebným kameňom či už pre odvedenie dobrej práce, pre príjemné sledovanie filmov alebo pre výborný herný zážitok. S LED monitorom AOC s uhlopriečkou 23,6" a Full HD rozlíšením môžete pohodlne editovať tabuľky, upravovať fotografie z dovolenky alebo hrať obľúbené hry. Vysoký kontrast a skvelý jas zaisťujú výborné podanie farieb. Pričom doba odozvy 1 ms zabraňuje nežiadúcim efektom pri rýchlych pohyboch obrazu pri hraní hier alebo sledovaní filmov. Monitor AOC tiež disponuje technológiou Anti-Blue light, vďaka ktorej sú chránené vaše oči pred nebezpečným modrým žiarením.

Kľúčové vlastnosti

  • Uhlopriečka 23,6"
  • LED podsvietenie a Full HD rozlíšenie
  • Perfektný jas a kontrast
  • Odozva 1 ms - bez nežiadúcich efektov pri rýchlom pohybe obrazu
  • Standard VESA - jednoduché zavesenie monitora na stenu
  • Technológia Anti-Blue light chráni vaše oči

Jednoduché používanie

Monitor disponuje štandardným HDMI rozhraním, ktoré umožňuje jednoduché pripojenie k vášmu PC alebo notebooku. Výhodou je podpora MHL. Tento štandard je využívaný pri pripojení tabletu alebo mobilného telefónu k monitoru. Iba pripojíte mobil alebo tablet pomocou MHL kábla a môžete zdieľať svoje fotografie, videá a ďalší obsah na kvalitnom monitore s veľkou uhlopriečkou. Zadná strana monitora je prispôsobená štandardu VESA. Vďaka tomu môžete monitor jednoducho zavesiť na stenu alebo pripevniť k stolnému stojanu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK218d16
Produktové číslo:  e2476VWM6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02