Obnoviť stránku

24" Acer V246HLbid

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Acer V246HLbid

Klasicky dizajnované šasi a veľká uhlopriečka s vynikajúcimi obrazovými parametrami sú veľkým lákadlom tohto monitora. Prednosťou je Full HD rozlíšenie a LED podsvietenie, vďaka ktorému dosahuje pôsobivý kontrastný pomer. To sa odrazilo v lepšom podaní farieb, v jemnom stupňovaní aj ostrom oddelení jednotlivých farebných zložiek. Spolu s primeranou odozvou bude jasne predurčený na vychutnávanie si filmov aj hier.

Kľúčové vlastnosti

  • 24" multimediálny panel za dobrú cenu
  • Detailné Full HD rozlíšenie
  • Rýchla 5 ms odozva pre ostrý obraz
  • Antireflexný panel zamedzujúci nežiadúcemu odlesku
  • Jemne vystupňované farby
  • Všetky bežne používané vstupy

Vyváženosť za dobrú cenu

Iste bude vynikajúcou zobrazovacou plochou každého multimediálneho počítača v domácnosti. Okrem štandardných počítačových vstupov VGA a DVI vám ponúkne na privedenie obrazu aj moderné rozhranie HDMI. S nim pripojíte aj herné konzoly, prehrávač a podobné zariadenia s digitálnym výstupom vo vysokom rozlíšení. Iste oceníte aj nízku spotrebu elektrickej energie a splnenie novej normy TCO 6.0.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO088m3i
Produktové číslo:  UM.FV6EE.026

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18