Obnoviť stránku

24" Acer KA240Hbid

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Acer KA240Hbid

Ideálny kancelársky parťák

Tento monitor z rady KA0 si vás na prvý pohľad získa svojím vynikajúcim farebným zobrazením. Zároveň je doslova preplnený súpravou špeciálnych technológií, vďaka čomu bude šetrný k vášmu zraku aj počas dlhodobej práce.


Full HD zábava

Špičková kvalita obrazu zodpovedá ohromujúcemu rozlíšeniu - pri 1080p si v plnej paráde vychutnáte rozsiahle tabuľky alebo vypĺňanie zložitých formulárov.

Rýchla odozva

Rýchla doba odozvy len 5 ms prináša pôsobivý vizuálny výkon na vysokorýchlostnú grafiku a prehrávanie videí.

Pozorovacie uhly

Až 178° široké pozorovacie uhly umožňujú týmto monitorom dokonale zobraziť farby. Môžete si ich vychutnať z takmer každého uhla pohľadu bez akejkoľvek inverzie obrazu či deformácie farieb.


Vysoký kontrast

Funkcia Acer Adaptive Contrast Management (ACM) sa stará o mimoriadne vysoký kontrast 100 miliónov:1. Jasné farby sa stanú ešte jasnejšími a tmavé zábery ešte tmavšími - budete svedkami tak žiarivých scén, ako keby ste sa v nich skutočne nachádzali.

Pohodlie počas sledovania

Technológia Acer Blue Light Filter eliminuje vyžarovanie škodlivého modrého svetla, ktoré môže potenciálne spôsobiť dlhodobé poškodenie zraku. Navyše sa môžete vďaka Acer Comfy View tešiť na najpríjemnejšie sledovanie obrazu bez odrazov svetla a odleskov.

VESA montáž

Monitory KA0 podporujú VESA montáž na stenu (100 × 100 mm), takže ich môžete ľahko nainštalovať na stenu, čo vám uvoľní cenné miesto na stole.


Možnosti pripojenia

Výborné monitory radu KA0 sú vybavené hneď niekoľkými možnosťami pripojenia zdroja obrazu. Nesmie chýbať starší analógový VGA a tiež čisto digitálný DVI a HDMI.

Ergonomický stojan

Vďaka ergonomickému stojanu si monitor nastavíte veľmi ľahko do ideálnej polohy. Stojan totiž umožňuje naklopenie monitora od -5° do 15°.

Ekologicky šetrné

Monitory Acer sú úplne recyklovateľné a na ich transport sa využíva úplné minimum plastových obalov. Vďaka týmto vlastnostiam získali monitory KA0 kvalifikáciu ENERGY STAR 6.0, certifikát TCO a hodnotenie EPEAT Gold.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 24 " (60,96 cm)
Rozlíšenie 1920×1080

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 5 ms
Maximálny jas 250 cd/m2
Povrch displeja Matný
Typ panela TN

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Pripojenie

Grafické rozhranie HDMI, VGA, DVI
Typ pripojenia HDMI 1.4

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti Flicker-free, Filter modrého svetla
Funkcie Flicker-free, Filter modrého svetla

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 56,7 cm
Výška 43,46 cm
Hĺbka 19,2 cm
Hmotnosť 3,34 kg

Balenie

Káble v balení VGA
Kód:  WO092s2
Produktové číslo:  UM.FX0EE.005

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17