Obnoviť stránku

24" Acer G247HYUbmidp

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Acer G247HYUbmidp

Prémiový displej radu G7 zobrazuje s vyšším jasom rozlíšenie jemnejšie ako Full HD v minimalistickom rámčeku Zero Frame. Mimoriadne rozlíšenie a 4 ms odozva sa postarajú o optimálny, plynulý a jasne viditeľný obraz, kde nebudú viditeľné samotné body, ale len ostrý obraz. Tento tenký, jedinečne dizajnovaný LCD panel ocenia multimediálni nadšenci aj používatelia pracujúci s grafikou, ktorí ocenia výnimočné obrazové podanie s vysokým kontrastom a bez narušenia aj pri pozorovaní z uhla.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi jemné vykreslenie obrazu
  • Širokouhlý pomer sadne pre filmy a hry
  • Skvele podané farby
  • Bez deformácie pri pohľade z uhla
  • Výber zo 4 obrazových vstupov

IPS podáva sýtejšie farby a LED podsvietenie obrazovky ešte viac oživuje farby. V kombinácii s pokročilými funkciami panelu ponúkne naozaj hlbokú čiernu. Doslova vás ohromí vysokou kvalitou obrazu, za ktorou stojí extra vysoká hodnota dynamického kontrastného pomeru 100 000 000:1 pre veľmi jemné prechody medzi farebnými odtieňmi.

Potrebné konektory

So súpravou vstupov pripojíte ľahko k monitoru nielen počítač, ale aj akékoľvek iné zariadenia s výstupom vo vysokom rozlíšení. Rozhraniu kraľuje DisplayPort a HDMI, takže pripojíte počítač v najvyššej kvalite, ale aj hernú konzolu, Blu-ray či diskový prehrávač, set-top box a mnohé ďalšie. Zachovaný zostal obrazový vstup DVI pre pripojenie stolného PC.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS
Kód:  WO092k8j
Produktové číslo:  UM.QG7EE.013

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13