Obnoviť stránku

24" Acer G246HYLBmjj

4,9 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Acer G246HYLBmjj

LCD monitor Acer G246HYLBmjj je vynikajúcim nástrojom pre pracovné nasadenie. Kombinuje špičkovú zobrazovaciu technológiu IPS s verným podaním farieb a širokými pozorovacími uhlami. Vďaka pomeru strán 16:9 ho ocenia najmä používatelia, ktorí väčšinu času trávia editáciou fotografií, videa a podobnými činnosťami. Príjemným bonusom je použité LED podsvietenie obrazovky zaisťujúce hlbšie podanie čiernej farby, jasnejšiu bielu a vysoký dynamický kontrastný pomer. Bokom nezostáva ani znížená spotreba elektrickej energie.
Stojan tvaru X pôsobí vzdušne a zaberie minimum úžitkového priestoru. Monitor možno na ňom sklápať pre priamejší pohľad. Z konektorovej výbavy zaujme integrácia najmodernejšieho rozhrania HDMI v 2 konektoroch, vďaka čomu pripojíte viac zdrojov vysokého rozlíšenia. Použijete ho nielen k počítaču či notebooku, ale aj pre Blu-ray prehrávač a hernú konzolu. Podpora štandardu MHL dokáže preniesť obraz a zvuk z mobilného telefónu a tabletu. Nezabudlo sa samozrejme ani na štandardný analógový VGA vstup. Monitor navyše obsahuje reproduktory.

Parametre a špecifikácia

Technológie panela a obrazovky

Typ panela IPS

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO092o4k
Produktové číslo:  UM.QG6EE.005

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16