Obnoviť stránku

23" Sencor SLE 2303M4

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

23" Sencor SLE 2303M4

Kompaktný LCD televízor Sencor SLE 2303M4 LED je skvelým riešením pre spálne, kuchyne, detské izby, či akékoľvek ďalšie priestorovo náročné inštalácie. Na uhlopriečke 23 palcov ponúkne HD Ready rozlíšenie kombinované s rýchlou odozvou , širokým pozorovacím uhlom a dostatočným kontrastným pomerom pre zobrazenie akéhokoľvek obsahu. Súčasťou panelu je tiež tuner pre príjem digitálneho pozemného aj káblového vysielania , Elektronický programový sprievodca (EPG) a teletext.
Príjemným rozšírením je potom USB port , Z ktorého môžete nielen prehrávať fotky, video a hudbu, ale aj na neho zaznamenávať televízne vysielanie a využívať ho pre funkciu časového posunu ( TimeShift ). Vďaka tomu budete môcť kontinuálne sledovať obľúbený program, aj keď si v jeho priebehu potrebujete niekam odskočiť. Zdroje s vysokým rozlíšením pojmú 2 HDMI vstupy . Priestorovo náročných užívateľov určite poteší podpora pre montáž na stenu pomocou štandardu VESA.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 23 " (58,42 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 57,7 cm
Výška 38,2 cm
Hĺbka 18,3 cm
Výška bez podstavca 35,3 cm
Hĺbka bez podstavca 5,7 cm
Hmotnosť 3,5 kg
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS523a
Produktové číslo:  SLE 2303M4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02