Obnoviť stránku

23 "Samsung S23A350H rubínová čierna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

23 "Samsung S23A350H rubínová čierna

Multimediálny Full HD monitor Samsung S23A350H obsahuje LED podsvietenie obrazovky, ktoré oživuje farby av kombinácii s pokročilými funkciami panelu ponúkne naozaj hlbokú čiernu.Tešiť sa môžete aj na vysoký dynamický kontrastný pomer.Inžinierom výrobca nejako prestali stačiť nuly, a tak ho označili jedným výstižným slovom mega.Vďaka nemu si užijete prechody medzi jemnými odtieňmi farieb aj všetky scény vo filmoch a hrách, ako ich tvorcovia zamýšľali.
Panel obsahuje praktickú funkciu Eco Saving, ktorá umožňuje ľahké ušetrenej elektrickej energie.Nastavuje jas monitora podľa toho, koľko energie chcete ušetriť.Môžete si vybrať z troch možností úspory energie:50%, 25% alebo vypnutie úspory energie.Keď je funkcia Eco Saving vypnutá, tak vám k optimálnemu nastavenie jasu poslúži funkcia Magic Bright.Panel naviac obsahuje časovač, pomocou ktorého sa v užívateľom definovanú dobu sám vypne.
Technológia MagicAngle sa zase stará o maximálne verné podanie farieb, nech sa pozeráte z akéhokoľvek uhla.Nech postavíte monitor kamkoľvek, jeho pětirežimové riadenie uhla umožní upraviť uhol sledovania tak, ako by ste sledovali obrazovku priamo spredu.Vďaka tomu prestanete naťahovať krk a budete si užívať sledovaný obsah.Samozrejmosťou je i niekoľko rôznych profilov pre optimálne zobrazenie každého obsahu.
Parametre a špecifikácie:
Obrazovka:
Technológia:TN
Podsvietenie:LED
Uhlopriečka:23 "
Rozlíšenie:1920 x 1080 bodov
Pomer strán:16:9
Doba odozvy:2 ms
Kontrast (dynamicky):mega
Pozorovacie uhly (horizontálne/vertikálne):170 °/160 °
Jas:250 cd/m2
Počet farieb:16,7 milióna
Konektory:
1x HDMI
1x VGA 15pinový D-Sub
Spotreba:
Typicky:29 W
Pohotovostný stav:<0,3 W
Externý napájací adaptér
Ostatné:
Naklápacie podstavec
Funkcia:Eco Saving, Multi Screen S/W, Samsung MagicAngle, Samsung MagicBright3, Samsung MagicColour, Časovač vypnutia, MagicTune, Customised Key, Image Size, HDCP
Prevedenie:
Farba šasi:čierna lesklá
Rozmery bez stojanu:555,7 x 346,6 x 59,2 mm (Š x V x H)
Rozmery so stojanom:555,7 x 426,4 x 239,2 mm (Š x V x H)
Hmotnosť:3,5 kg

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  WH521i72
Produktové číslo:  LS23A350HS/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16