Obnoviť stránku

23" LG 23MP65HQ

4,2 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

23" LG 23MP65HQ

LG monitor novej generácie prekvapí váš zrak verným zobrazením a úctyhodnou uhlopriečkou 23 ". Najnovšia verzia technológie IPS verne zobrazí 16,7 miliónov farieb vo Full HD rozlíšenie. Vďaka tomu je monitor úplne ideálne nielen pre bežnú prácu, ale aj pre profesionálnych fotografov či grafiky. Sledovanie filmov sa stane zážitkom, ktorý ešte viac umocní široký pozorovací uhol 178 °. Hráča poteší minimálna odozva 5 ms.

Monitor vyniká kontrastným pomerom 5M: 1. K počítaču ho pripojíte pomocí D-Sub alebo HDMI rozhranie, v prípade potreby využijete aj slúchadlový výstup. Vynikajúcou vlastnosťou je príprava na VESA uchytenie, s ktorého pomocou monitor v prípade potreby môžete prirobiť k stene.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK050b2
Produktové číslo:  23MP65HQ-P.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12