Obnoviť stránku

23 "Lenovo ThinkVision T2324p čierna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

23 "Lenovo ThinkVision T2324p čierna

Kvalitný monitor s elegantným dizajnom bude pozoruhodný na vašom stole. Stane sa skvelým nástrojom pre profesionálov, ako aj pre pravidelných používateľov. Vďaka veľkej diagonále 23"poskytne dostatok priestoru na efektívnu prácu s viacerými oknami naraz . Moderný panel IPS s podsvietením LED má jemné rozlíšenie Full HD (1920 x 1080) a zobrazuje presné vysoko kontrastné farby. Okrem toho si môžete vychutnať pohľad zo všetkých strán s uhly pohľadu až do 178 ° vertikálne a horizontálne.

Kľúčové vlastnosti

  • Jemné rozlíšenie Full HD
  • Moderná IPS zobrazovacia technológia
  • Nastaviteľný stojan s otočnou funkciou
  • Bohaté konektory
  • Nízka spotreba energie

Prispôsobte to podľa vášho

veselýstojan môže byť prispôsobený vašim potrebám . Sklon samotného monitora môže byť 5 ° dopredu a 30 ° dozadu. Vertikálny posun je samozrejmosťou a pomocou technológie otáčania sa dokonca celý monitor môže otáčať o 90 °. K dispozícii sú tlačidlá na konfiguráciu jasu, kontrastu a ďalších funkcií na prednej strane.

Bohaté konektory

Monitor je možné pripojiť k počítaču pomocou portuHDMI 1.4 alebo moderný DisplayPort . K dispozícii je tiež klasický VGA (D-Sub) a bude potešený prítomnosťou štyrochĽahko prístupnéKonektory USB 3.0.

Chráni životné prostredie

Monitor je ideálny doplnok k akémukoľvek počítaču. Bez ohľadu na to, či ho používate ako hlavné zobrazovacie zariadenie alebo druhý monitor pre notebook, nikdy vás nesklame. Kvalita monitora zvyšuje šetrnosť k životnému prostrediu s množstvom certifikácií. Medzi ne patrí Energy Star 6.0, TCO Display 6.0, TCO Display Edge 2.0, EPEAT Gold a mnoho ďalších. Výsledkom je nízka spotreba energie s minimálnym vplyvom na životné prostredie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WM232e5h
Produktové číslo:  60GBMAT1EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19