Obnoviť stránku

23" Lenovo ThinkVision T2324d čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

23" Lenovo ThinkVision T2324d čierny

Kvalitný monitor s elegantným dizajnom sa bude náramne vynímať na vašom stole. Stane sa skvelým nástrojom pre profesionálov, ale aj bežných užívateľov. Vďaka veľkej uhlopriečke 23" poskytne dostatok priestoru pre efektívnu prácu s viacerými oknami naraz. Spoľahlivý TN panel s LED podsvietením má jemné Full HD (1920 x 1080) rozlíšenie a zobrazuje presné farby s vysokým kontrastom. Navyše si užijete pohľad na obrazovku zo všetkých strán so skvelými pozorovacími uhlami.

Kľúčové vlastnosti

  • Jemné Full HD rozlíšenie
  • Zobrazovacia technológie TN
  • Nastaviteľný stojan
  • Veľmi nízka spotreba energie
  • Maximálne šetrný k životnému prostrediu

Prispôsobte si ho podľa svojho

Vydarený stojan možno nastaviť podľa vášho želania. Náklon samotného monitora možno vykonať o 5° dopredu a o 22° dozadu. Samozrejmosťou je vertikálny posun. Na prednej strane nájdete tlačidlá pre konfiguráciu jasu, kontrastu a ďalšie. Monitor je možné pripojiť k počítaču moderným DisplayPortom. Nechýba ani klasické VGA (D-Sub).

Chráni životné prostredie

Monitor je ideálnym doplnkom k akémukoľvek počítaču. Či už ho použijete ako hlavné zobrazovacie zariadenie alebo druhý monitor k notebooku, nikdy vás nesklame. Kvalitu monitora navyšuje ohľaduplnosť k životnému prostrediu s množstvom certifikácií. Medzi ne patrí Energy Star 6.0, TCO Display 7.0, TCO Display Edge 2.0, EPEAT Gold a mnoho ďalších. Výsledkom je nízka spotreba energie s minimálnym dopadom na životné prostredie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WM232e5g
Produktové číslo:  60F3JAT2EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08