Obnoviť stránku

23" Lenovo ThinkVision E2323 čierny

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

23" Lenovo ThinkVision E2323 čierny

Vysoko kvalitný úsporný LED monitor Lenovo ThinkVision E2323 ponúkne detailný obraz a vynikajúci výkon v akomkoľvek profesionálnom prostredí. Na uhlopriečkou 23 "zobrazuje jemné rozlíšenie 1920 x 1080 bodov v pomere 16: 9 a kontrastom 1000: 1. Všestranné možnosti využitia podporí typická odozva len 5 ms a výborné pozorovacie uhly i jas. Displej je vhodný pre širokú škálu činností vrátane práce v kancelárskych programoch , úprav fotografií a videa, prácu s internetom a elektronickú poštu alebo hranie hier.
Pomocou stojanu je možné monitor nakloniť tak, aby ste dosiahli pri práci optimálneho zobrazenia a maximálneho pohodlia. Pre pripojenie je k dispozícii štandardné VGA (D-Sub) konektor alebo digitálny DVI. Monitor E2323 je vhodný pre individuálnych používateľov aj systémovej integrácie a vďaka jeho šikovným funkciám, ako je napríklad WLED podsvietenie, môžete tiež ľahko šetriť energiu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WM242f4b
Produktové číslo:  60B0HAT1EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19