Obnoviť stránku

23 "HP Z Display Z23n

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

23 "HP Z Display Z23n

Monitor HP rady Z na vás dýchne profesionalitou v každom ohľade. Na minimalistickom, avšak flexibilnom stojane je posadená druhá generácia IPS panelu, ktorý prináša ešte úchvatnejšie farby. Ich presné zobrazenie vystihuje farebný gamut dosahujúci 96% pokrytie priestoru normy sRGB. Zostáva prednosť v podobe extra širokého zobrazovacieho uhla bez farebnej degradácie. Aby váš pohľad nenarušili odlesky, má displej matný povrch.

Kľúčové vlastnosti

  • Široké pozorovacie uhly
  • Optimálne nastavenie farieb
  • Stojan pre komfortnú polohu pri práci
  • Energeticky úsporný

Spoľahlivosť, komfort a všestrannosť

Pripojenie pracovných staníc či notebookov pojme sada často používaných konektorov - klasický VGA, DisplayPort alebo HDMI. Môžete tak pripojiť viac zdrojov signálu do jediného monitora. Výhodou je tiež USB rozbočovač pre rýchle pripojenie často prenášaných periférií. Jednoduchým otáčaním a polohovaním si nastavíte výšku, ktorá vám pri práci vyhovuje. Vďaka celkovej kombinácii parametrov je displej určený rukám náročných používateľov.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  HPBM1051a7
Produktové číslo:  M2J79A4#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06