Obnoviť stránku

23" HP ProDisplay P232

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

23" HP ProDisplay P232

Pracujte efektívnejšie s monitorom radu HP ProDisplay, ktorý prináša solídny výkon, štýlový dizajn, funkcie pre uľahčenie práce a ekologickú prívetivosť v atraktívnej cenovej kategórii. Tento model s označením P232 disponuje slušnou uhlopriečkou 58,4 cm s Full HD rozlíšením, živými farbami, rýchlou odozvou a moderným zobrazovacím rozhraním DisplayPort, ktoré umožňuje pripojenie viacerých monitorov z jedného PC. Pre podporu starších zariadení je pripravený konektor VGA.

Označenie ENERGY STAR dokazuje vysokú efektivitu monitora, ktorý vám pomôže vo firme znížiť náklady za spotrebu energie. So softvérom HP Display Assistant si potom ľahko upravíte obrazovku podľa svojich pracovných potrieb.

Efektívne využitý pracovný priestor

S využitím prídavných montážnych prvkov, ktoré nie sú súčasťou balenia môžete na zadnú stranu monitora pripevniť mini PC, alebo Chromebox čím ušetríte veľa pracovného priestoru a už vám nebude nič prekážať. Naviac vám inteligentne navrhnuté vedenie káblov pomôže udržať poriadok na pracovnom stole. Podporované je tiež VESA uchytenie, ktoré umožní montáž napríklad na duálny stojan, ktorý drží dva monitory a zdvojnásobí tak každodennú produktivitu práce.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 23 " (58,42 cm)
Rozlíšenie 1920×1080

Konštrukcia

Konštrukcia Rovná

Technológie panela a obrazovky

Typ panela TN
Obnovovacia frekvencia 60 Hz
Odozva 5 ms
Maximálny jas 250 cd/m2
Natívny kontrast 1000:1
Povrch displeja Matný

Pomer strán

Pomer strán 16:9

Pripojenie

Grafické rozhranie DisplayPort, VGA
Štandardy grafického rozhrania DisplayPort 1.2
DisplayPort 1 ×
VGA 1 ×

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 54,86 cm
Výška 40,83 cm
Hĺbka 18,5 cm
VESA prichytenie 100×100
Kód:  HPBM1008f
Produktové číslo:  K7X31AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19