Obnoviť stránku

23" Dell S2318HN

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

23" Dell S2318HN

Užite si ostrý Full HD obraz a konzistentné, bohaté farby v širokom pozorovacom uhle. Technológia IPS zobrazí žiarivé farby bez ohľadu na to, kde sedíte. Dell S2318HN je preto voľbou pre užívateľov náročnejších na kvalitu zobrazenia. S primeranou odozvou sa bude obraz vynímať aj pri multimediálnej zábave. Elegantným výzorom ponúkne aj moderný dizajn, ktorý ozdobí váš počítačový stôl.

Kľúčové vlastnosti monitora Dell S2318HN

  • Štýlový monitor s minimálnym rámčekom
  • Detailné a ostré Full HD (1 920 × 1 080)
  • Žiarivé farby zo všetkých uhlov (IPS)
  • Bez zaťažujúceho blikanie a modrého svetla
  • Ekologicky vyrábaný a energeticky úsporný

Dell S2318HN zaujme aj vypnutý

Každý centimeter bol navrhnutý s ohľadom na štýl. Veľmi tenký rám displeja Dell S2318HN umožní vychutnať obraz s menším rušením a lepšie splynie s ďalším monitorom po boku do viacmonitorového systému.

Ohleduplný k očiam s ComfortView ik prírode

Pri monitore Dell S2318HN sa myslí prakticky dopredu. S funkciou ComfortView potláča blikanie obrazovky a minimalizuje modré svetlo. Tieto 2 elementy sú zbytočnou príčinou predčasnej únavy očí či rovno bolesti hlavy. Samotný monitor je vyrábaný v súlade s najnovšími štandardmi a regulačnými nástrojmi na ochranu životného prostredia, ako je ENERGY STAR, EPEAT Gold, certifikát TCO, WEEE, štandardy ErP (EuP) a iné.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  ADL23n70
Produktové číslo:  210-ALUZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17