Obnoviť stránku

23" Dell S2316H

4,7 7 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

23" Dell S2316H

Monitor série S bol navrhnutý pre prémiový vzhľad a zážitok z domácej zábavy. Vaše zážitky prehĺbia detaily Full HD rozlíšenia a hlavne použitá technológia IPS. Zažite bohaté, presné a konzistentné farby, ktoré budú vyzerať rovnako dobre, či už sa budete pozerať odkiaľkoľvek. Vstavané reproduktory 2 × 3 W svojím zvukom doplnia zážitok zo sledovania, bez toho aby ste sa museli vzdávať miesta na stole.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový monitor s minimálnym rámčekom
  • Širokouhlé rozlíšenie Full HD pre filmy, seriály, streamované videá ...
  • Žiarivé farby zo všetkých uhlov (IPS)
  • Integrované hlasné reproduktory (2 × 3 W)
  • Digitálny HDMI vstup aj klasický VGA
  • Ekologicky vyrábaný a energeticky úsporný

Ozdoba stola

Nemalým plusom je aj čistý, elegantný dizajn s klasickým čiernym piano povrchom, čím sa hodí pre všetky domáce prostredia. Vďaka ultratenkému rámčeku sa tiež maximalizuje oblasť zobrazenia bez pridávania rozmerov. Metalicky vyzerajúci stojan je stabilný stojan a uľahčuje nakláňanie monitora do vami preferovaného uhla pohľadu.

Ekologický od základu

Monitor je vyrábaný v súlade s najnovšími štandardmi a regulačnými nástrojmi na ochranu životného prostredia. Monitor je vybavený funkciou PowerNap, ktorá znižuje jas obrazovky alebo prepne monitor do režimu spánku, keď ho nepoužívate. Monitor Dell bol robený zo skla bez obsahu arzénu a s LED panelom bez ortuti.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 23 " (58,42 cm)
Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  ADL23n16
Produktové číslo:  210-AFYX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03