Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

24" Acer K242HYLbid

4,4 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

24" Acer K242HYLbid

Full HD

Dostatočne jemné Full HD rozlíšenie

Na neobyčajne ostrej obrazovke vás filmy a hry ešte viac vtiahnu do deja, zatiaľ čo prezentácie sa zobrazia s dynamickým jasom. Vďaka monitoru K242HYLbid vyniknú mimoriadne ostré vizuálne efekty, ktoré vás privedú do farebného sveta Full HD.

IPS panel

Dostatočne široké pozorovacie uhly

Monitor Acer K242HYLbid poskytuje skvelú kvalitu obrazu pri širokých pozorovacích uhloch. S technológiou In-Plane Switching (IPS) sú farby presné naprieč celými 178° širokými uhlami pohľadu. Vďaka tomu, že je všetko jasné pri pohľade z akéhokoľvek uhla, sa môžete s ostatnými v miestnosti ľahko podeliť o svoje multimédiá bez akejkoľvek inverzie do úrovní sivej alebo farebného skreslenia.

DVI, VGA a HDMI

Užitočné možnosti pripojenia

Tento špičkový monitor je vybavený hneď niekoľkými možnosťami pripojenia, a to DVI, VGA a HDMI. Záleží len na vás, ako budete chcieť monitor Acer K242HYLbid používať.

Acer ComfyView

Nepozerajte sa na odlesky

Technológia Acer ComfyView, ktorá pomáha znižovať namáhanie zraku, prináša menšiu mieru odleskov na pohodlnejšie trávenie času pred obrazovkou. Či už monitor používate v temnej miestnosti, alebo vám priamo za chrbtom svieti slnko, na zobrazení monitora K242HYLbid sa to neodrazí.

Vysoký kontrast

Vysoký kontrast

Obraz je ešte lepší vďaka výnimočným farbám, ktoré zabezpečí technológia Adaptive Contrast Management (ACM) na dosiahnutie krištáľovo čistého obrazu a mimoriadne vysokého kontrastu v pomere 100 miliónov k 1.

Ekologicky úsporný model

Ekologicky šetrné

Monitory Acer neobsahujú ortuť a používajú recyklované PCD (post-consumer-recycled) ABS plasty a znovu použiteľné obalové materiály. Vďaka podsvieteniu pomocou bielych LED navyše poskytnú vynikajúci jas pri súčasnej úspore energie.

Kód:  WO092r4c
Produktové číslo:  UM.QX2EE.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02