Obnoviť stránku

23.6 "ViewSonic VX2475SMHL-4K čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

23.6 "ViewSonic VX2475SMHL-4K čierny

S rozlíšením Ultra HD, 100% sRGB pokrytím a 2ms odozvou GTG tento monitor prináša neuveriteľné detaily obrázkov, realistické prehrávanie videa a hranie bez rozmazania rýchlym pohybom. Technológia SuperClear PLS zariadi výnimočný farebný výkon a zvyšuje pozorovacie uhly až na 178 ° horizontálne aj vertikálne. Potešte sa z presných a živých farieb s konzistentný úrovňou jasu vo všetkých častiach obrazu. Súhra vlastností z neho robí univerzál kráľovskej triedy, pretože sa hodí pre prácu s grafikou i pre herné a filmovú zábavu rozvinutou naplno.

kľúčové vlastnosti

  • Delikátna obrazové parametre (pre grafiku i hry)
  • SuperClear PLS pre živé farby (100% sRGB) z akéhokoľvek uhla
  • Ultra HD pre 4 × väčšie ostrosť a detaily
  • Obraz bez rozmazania pri filmoch i hrách (2ms odozva GTG)
  • Potlačenie blikania a modrého zafarbenia pre pohodlné sledovanie
  • HDMI 2.0 a DisplayPort 1.2 podporuje Ultra HD rozlíšení pri 60 Hz
  • Ďalšie HDMI 1.4 s podporou MHL pre mobilné zariadenia

Pohodlný pre oči

Technológia flicker-free dokáže takmer úplne eliminovať blikanie podsvietenia obrazovky pri všetkých úrovniach jasu. Monitor je tiež vybavený elektronickým filtrom Blue Light, ktorý divákovi upraví množstvo modrého svetla vyžarovaného z obrazovky. Tým sa zvyšuje pohodlie pre oči pri práci aj multimediálnym odpočinku.

pripravený

Keďže monitor zobrazuje Ultra HD rozlíšenie, je vybavený najnovšími porty HDMI 2.0 s podporou MHL a DisplayPort 1.2. Podporuje tak na vstupe Ultra HD rozlíšenie aj pri snímkovací frekvencii 60 Hz. Tým zaručuje skutočnú čistotu obrazu a konektivitu pre rôzne zariadenia, ako sú prehrávače, kamery aj mobilné telefóny a tablety.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  WV251b
Produktové číslo:  VX2475SMHL-4K

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18