Obnoviť stránku

23.6" ViewSonic VG2437SMC čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

23.6" ViewSonic VG2437SMC čierny

Monitor s takými vlastnosťami, ktoré uspokoja náročnejších multimediálnych vyznávačov. Panel MVA ponúka neuveriteľný kontrast s 95 % pokrytím farebného priestoru sRGB a 178° pozorovacie uhly, takže sa pripravte na presné a živé farby s konzistentnou úrovňou jasu pri pohľade na obrazovku z nadhľadu, podhľadu alebo z boku. Spolu s primeranou odozvou pred vašim zrakom ožijú príbehy zvečnené do videí, či už tých vašich, internetových alebo naozajstných filmových trhákov.

Kľúčové vlastnosti

  • Parametre pre skutočné multimediálne požitky
  • Špičkový farebný výkon (95 % pokrytie bar. stand. sRGB)
  • Konzistentná obrazová kvalita pri pohľade z uhla
  • Webkamera (2 Mpx), mikrofón s potlačením ruchov a stereo reproduktory
  • Kompatibilný s Lync, Skype, Cisco Jabber a Webex, Citrix GoToMeeting, Adobe Connect a Google Hangouts
  • Pokročilá ergonómia (nastavenie správnej výšky, náklonu, otočenie a pivot pre vertikálnu orientáciu)

Stále v dosahu

Zabudovaná kamera, mikrofón a reproduktory sa hodia pre obľúbené videohovory. Ušetríte miesto na stole a všetko dostanete v peknom, estetickom balíčku. Tento hardvér je bezproblémovo kompatibilný s celým radom používaných aplikácií pre videohovory aj webové konferencie s veľkým množstvom účastníkov. Zostaňte v kontakte s rodinou aj s priateľmi a zúčastnite sa virtuálnych prednášok. Ušetríte nemalé peniaze za mobilné volania aj cestovanie

Komfortné prostredie

Pretože sa počíta s častým pobytom v internetovom priestore aj s prácou v dokumentoch, sú pripravené funkcie, ktoré váš pobyt pri monitore spríjemnia menšou únavou očí. Flicker spoznáte podľa stabilného, neblikajúceho obrazu, čo je zvyčajne jednou z najčastejších príčin bolesti hlavy a očí. Pre príjemnejšie podmienky pre prácu s dokumentmi potlačia modrú zložku svetla, ktorá oči neprimerane zaťažuje.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Vlastnosti a funkcie

Výbava Webkamera

Farba

Farba Čierna
Kód:  WV250k
Produktové číslo:  VG2437SMC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12