Obnoviť stránku

22" TELEFUNKEN T22FX275LPBD-12V

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

22" TELEFUNKEN T22FX275LPBD-12V

LED televízor s nízkou spotrebou v čiernom vyhotovení, vybavený funkciou PVR nahrávania na USB disk, integrovaným DVD prehrávačom, a pritom za veľmi priaznivú cenu, tým je TELEFUNKEN T22FX275LPBD. Ak nevyžadujete žiadne špeciálne funkcie a vystačíte si s vyššie uvedeným, potom je tento televízor pre vás ideálnou voľbou.

Obrazová kvalita na úrovni

Obrazovka s uhlopriečkou 55 cm disponujúca jemným Full HD rozlíšením je vybavená LED podsvietením, ktoré predlžuje životnosť televízora a šetrí vašu peňaženku. Televízor si vystačí len s 12 V napájaním, preto sa hodí predovšetkým pre cestovateľov, ktorí ho môžu napájať cez priložený adaptér do auta. O zvukový sprievod sa starajú dva stereo reproduktory s celkovým výkonom 4 W.

Pripojíte čokoľvek

Z naozaj rozsiahlej konektorovej výbavy budete najviac využívať vstup HDMI, USB vybavené funkciou PVR na záznam televízneho vysielania na vložený flash disk a minimálne jeden z dvoch televíznych tunerov. Používatelia káblovej televízie určite ocenia aj možnosť pripojenia dekódovacej karty do slotu CI+. Poteší aj prítomnosť funkcií, ako je časovač vypnutia/zapnutia, detská poistka, alebo základný hotelový režim.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 22 " (55,88 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 1 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 52,9 cm
Výška 37,5 cm
Hĺbka 13,5 cm
Výška bez podstavca 32,5 cm
Hĺbka bez podstavca 4,5 cm
Hmotnosť 4,25 kg
VESA prichytenie 75×75

Farba

Farba Čierna
Kód:  TF002a
Produktové číslo:  T22FX275LPBD-12V

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13