Obnoviť stránku

22" Orava LT-611 čierna

4,6 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

22" Orava LT-611 čierna

Orava LT-611 predstavuje menší televízor s úzkym profilom, ktorý sa skvele hodí do spálne alebo detskej izby. Televízor ponúkne uhlopriečku 56 cm a špičkové rozlíšenie Full HD , vďaka ktorému si užijete perfektné detailné zobrazenie vysielaných programov. Okrem toho disponuje obrazovka vysokým kontrastom a nízkou dobou odozvy. Použitie LED podsvietenia vedie k nižšej spotrebe energie a televízor sa tak radí do energetickej triedy A. Vďaka integrovanému DVB-T tuneru si nemusíte lámať hlavu s nákupom set-top boxu. Tuner bez problémov zvláda aj moderný štandard MPEG-4. Ak pre príjem digitálnej káblovej televízie nepotrebujete prístupovú kartu, je tu pripravený aj tuner DVB-C.
Výbornou funkciou je možnosť prehrávať aj nahrávať digitálny obsah s použitím externého disku alebo flashdisku cez rozhranie USB . Vďaka tomu sa už nemusíte obávať, že vám unikne obľúbený program. Konektor HDMI je možné použiť na pripojenie DVD prehrávača či mobilného telefónu a vychutnať si tak sledovanie filmov alebo prezeranie fotografií na väčšej ploche. Starší počítač je možné pripojiť pomocou VGA vstupu. O kvalitný zvuk sa starajú dva reproduktory s celkovým výkonom 5 W . Vo výbave sa nachádza aj hotelový mód, pomocou ktorého môžete upraviť rôzne nastavenia pre používateľa televízora a zabrániť tak napríklad jeho rozladeniu. Samozrejmosťou je prítomnosť teletextu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 22 " (55,88 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 51,7 cm
Výška 35,2 cm
Hĺbka 16 cm
Výška bez podstavca 31,7 cm
Hĺbka bez podstavca 4,3 cm
Hmotnosť 3 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO422a
Produktové číslo:  LT-611 LED M92B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02