Obnoviť stránku

22" Lenovo ThinkVision T2254 čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

22" Lenovo ThinkVision T2254 čierny

Kvalitný monitor s elegantným dizajnom sa bude náramne vynímať na vašom stole. Veľkou uhlopriečkou 22" poskytne dostatočný priestor pre efektívnu prácu s viacerými oknami naraz. LCD panel s LED podsvietením a jemné rozlíšenie 1 680 × 1 050 pixelov s pomerom strán 16 : 10 zaistia krásne farby s dostatočnou ostrosťou.

Prispôsobte si ho podľa svojho

Vydarený stojan možno nastaviť podľa vlastného želania. Náklon samotného monitora možno vykonať o 5° dopredu a o 30° dozadu. Samozrejmosťou je vertikálny zdvih až 110 mm. Na prednej strane nájdete tlačidlá pre konfiguráciu jasu, kontrastu a ďalšie.

Chráni životné prostredie

Monitor je ideálnym doplnkom k akémukoľvek počítaču. Či už ho použijete ako hlavné zobrazovacie zariadenie alebo druhý monitor k notebooku, nikdy vás nesklame. Kvalitu monitora navyšuje ohľaduplnosť k životnému prostrediu s radom certifikácií. Medzi ne patrí Energy Star 6.0, TCO Display 6.0, TCO Display Edge 2.0, EPEAT Gold a mnoho ďalších. Výsledkom je nízka spotreba energie s minimálnym dopadom na životné prostredie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1680 × 1050

Farba

Farba Čierna
Kód:  WM232e3m2
Produktové číslo:  60F6HAT1EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01