Obnoviť stránku

22" BenQ BL2205PT

4,4 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

22" BenQ BL2205PT

Monitor BenQ s Full HD rozlíšením a parametrami na bežnú prácu na počítači či zábavu v domácnosti alebo kancelárii. Zástup moderných technológií šetrí oči a znižuje ich únavu pri mnohohodinovej práci a flexibilný stojan umožňuje perfektné nastavenie podľa individuálnych potrieb. Čerešničkou na torte je nízka energetická náročnosť.

Kľúčové vlastnosti:

  • Full HD rozlíšenie
  • Systém pivot - možnosť otočenia do čítacieho režimu
  • Technológia znižujúca únavu očí
  • Nízka spotreba energie
  • Vstavané reproduktory

Realistické farby

Monitor s Full HD rozlíšením ostrosť vítanou pri práci i multimediálnej konzumácii. Použitá LED technológia sa postará o skvelý obraz aj vykreslenie 16,7 milióna farieb, ktoré panel zvláda. Vnútri je monitor doslova nabitý novými funkciami. Napríklad BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200× za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia. Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolestí hlavy a poruchy spánku. Technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami. Umožní vám stráviť čas pred počítačom v zdravších podmienkach.

Flexibilný podstavec

Uhlopriečka 22 palcov je dostatočne veľká na prácu, zábavu i zhliadnutie filmu. Dôležitá je vždy pohodlná pozícia, tej dosiahnete vďaka možnosti natočenia monitoru do čítacieho režimu, o 45°doľava/doprava, naklonenie o -5° až 20° a výškovému polohovaniu v rozmedzí 110 mm. Na základné ozvučenie poteší dvojica zabudovaných reproduktorov. Vstupné konektory D-sub a DVI urobí z tohto dizajnovo podareného LCD monitora plnohodnotného člena vašej digitálnej domácnosti. Ďalšie plus: LCD monitor je možné zavesiť na stenu pomocou rozšíreného závesného systému štandardu VESA.

Doplňujúce informácie:

Veľkosť bodu:
0,248 mm

Kontrastný pomer:
Typický: 1000:1

Jas:
250 cd/m2

Počet farieb:
16,7 mil. Farieb

Farebný gamut:
72% sRGB

Funkcie:
Reproduktory: 2 × 1 W

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WT112b1r
Produktové číslo:  9H.LE9LA.TBE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08