Obnoviť stránku

22" AOC I2280SWD

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

22" AOC I2280SWD

Monitor od AOC kúpite za neveľké peniaze, a pritom dostanete IPS panel s primeranou odozvou pre široké spektrum nárokov. Okrem bežnej kancelárskej práce a internetových radovánok sa hodí aj na sledovanie filmov. Veľmi vydarený je aj elegantný dizajn s minimálnym rámčekom, vďaka čomu bude skvele reprezentovať váš vybraný štýl.

Kľúčové vlastnosti

  • Jemné Full HD rozlíšenie
  • Sýte, živé zobrazenie farieb
  • Bez zníženia kvality pri pohľade z uhla
  • Bez rozostrenie obrazu pri rýchlejšom zobrazovaní
  • Klasický VGA vstup aj moderný DVI
  • Podpora VESA uchytenie

Univerzálne využiteľný

Obrazovka disponuje moderným LED podsvietením a rýchlou odozvou 5 ms na jej využitie v čo najväčšej miere. Ako každý panel aj IPS panel má realistické farebné podanie, výborný kontrast 1000 : 1 a nenarušenú kvalitu zobrazenia pri pohľade z uhla, takže sa na neho môžete pozerať odkiaľkoľvek vy aj vaši klienti, kamaráti či členovia rodiny.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK214i29a
Produktové číslo:  I2280SWD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02