Obnoviť stránku

22" Samsung S22C300H černý

4,5 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

22" Samsung S22C300H černý

Samsung S22C300H je elegantný, dostatočne vybavený 22 "LCD monitor s LED podsvietením rozlíšenie 1920x1080. LED podsvietenie poskytuje vysoký kontrastný pomer a čiernu farbu naozaj čiernu. Vďaka tejto technológii je navyše celý panel znateľne úspornejšie, tenšie a ľahšie. Full HD rozlíšenie vám dovolí vychutnať si krásu kvalitných fotografií a video snímok v BluRay kvalite. Monitor analyzuje videosignál, ktorý do neho prichádza a je schopný sám automaticky meniť intenzitu jasu a dosiahnuť tým optimálneho pomeru medzi spotrebou energie a šetrením vašich očí.
Kompatibilita s modernými grafickými kartami a video prehrávačmi je zaistená vstupom HDMI , Ktorý prenáša nielen plné HD rozlíšenie, ale navyše aj zvuk. Pre staršie grafické karty nebolo opomenuté ani portu D-SUB. Odozva monitora činí 5 ms, čo je hodnota plne postačujúce napríklad pre plynulé hranie akčných hier. Technológie MagicAngle sa zase stará o maximálne verné podanie farieb, nech sa pozeráte z akéhokoľvek uhla. S pokročilým pětirežimovým nastavením efektívne rozširuje viditeľné pole a eliminuje skoré stmavnutie či farebné zmeny. Vďaka tomu budete mať pocit, že sledujete obrazovku vzpriamene a budete sa môcť sústrediť iba sledovaný obsah a nie na polohu vášho krku. Samozrejmosťou je i niekoľko rôznych profilov pre optimálne zobrazenie každého obsahu.
Parametre a špecifikácie:
Napájanie:
100 - 240 V (50/60 Hz)
Jas:
250 cd/m2
Kontrast:
Stály 1 000:1
Pozorovacie uhly:
170 °/160 °
Počet farieb:
16,7 milióna

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu

Farba

Farba Čierna
Kód:  WH420bi
Produktové číslo:  LS22C300HS/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17