Obnoviť stránku

21.5" Samsung T22C350EW

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

21.5" Samsung T22C350EW

21,5 palcový monitor Samsung má súhru vynikajúcich vlastností pre všestranné zámery. Jeho najväčšou devízou je Megadynamický kontrast, vďaka ktorému sa vám vždy dostane kvalitných farieb. Oživte oveľa viac, než len svoje obľúbené filmy.Široká ponuka vstupovponúkne pripojenie mnohých zariadení, či už herných konzol, počítača alebo DVD prehrávača.
Sazabudovaným TV tunerom DVB-T/Ca výkonnými reproduktormi 2x 5 Wplnohodnotne zastúpi televíziu. V balení navyše nájdete kvalitnédiaľkový ovládač. Oceníte aj športový režim vylepšujúce obraz a zvuk pre tú správnu atmosféru. Displej si vystačí aj s obyčajnýmUSB úložiskom. Jednoducho pripojte disk alebo flashdisk s filmami, hudbou či fotografiami a zobrazíte svoj obsah bez počítača.
S jemným Full HD rozlíšením a vynikajúcou dobou odozvy 2 ms má predpoklady aj pre herné a Blu-ray filmovú podívanou. K tomu má dva HDMI vstupy alebo klasický VGA konektor. Ďalšie zariadenia pripojíte klasickýmSCARTem alebo pokročilým komponentným vstupom.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WH420bw
Produktové číslo:  LT22C350EW/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01