Obnoviť stránku

21.5" LG 22MP48D

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

21.5" LG 22MP48D

Pekne designovaný LG monitor naplní vaše túžby po displeji s pokročilým zobrazením, aby ste si mohli naplno vychutnávať multimediálnu zábavu aj upravovať fotografie či videá. Technológia IPS zobrazí 16,7 miliónov farieb s vernosťou, o akej sa obyčajným obrazovkám len zdá. Vďaka tomu je monitor vhodný nielen pre bežnú prácu, ale aj pre užívateľov pracujúcich s fotografiami alebo grafikou. Sledovanie obrazu v plnej kvalite máte navyše zaručené v širokom pozorovacom uhle, čo sa hodí najmä pri ležaní a pozeraní na filmy. Ostrosť obrazu udržiava 14 ms odozva.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné podanie farieb aj pri pohľade z uhla
  • Rozlíšenie Full HD na uhlopriečke 24" ponúka ostrý obraz
  • Vhodné pre úpravu fotografií a širokouhlý pomer sadne na filmy a seriály
  • Nižšia únava očí (potlačenie blikania a modrého zafarbenia)
  • Rozdelenie obrazovky až na 4 virtuálne monitory
  • Antireflexný povrch potláča odlesky

Žiaduci spoločník

Monitor vyniká kontrastným pomerom 1000:1 a je na výrobnej linke kalibrovaný pre čo najpresnejšie farby, ale rovnako dobre poslúži pri čítaní, kedy dokáže potlačiť modré svetlo unavujúce oči. Jediným tlačidlom prepnete na tento režim vhodný pre dokumenty a internetové stránky. Okrem toho poteší aj Flicker-free. Vďaka tejto technológii zabraňuje blikaniu. Tým uľaví očiam a zostanete dlhšie ostražití. Vynikajúcou vlastnosťou je príprava na VESA uchytenie, s ktorého pomocou monitor v prípade potreby môžete prirobiť k stene do iného držiaka.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK010l13c
Produktové číslo:  22MP48D-P.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17