Obnoviť stránku

21,5" HP 22es

4,8 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

21,5" HP 22es


Najtenší monitor od HP

Ultra tenký monitor HP 22es v elegantnom minimalistickom dizajne s úzkym rámčekom a stabilným podstavcom je vybavený 21,5" IPS panelom, ktorý ponúkne ostrý a jasný obraz z takmer akéhokoľvek uhla. Monitor sa navyše pýši nízkou energetickou spotrebou napriek vysokému obrazovému výkonu.


Kľúčové vlastnosti monitora HP 22es

  • Široká uhlopriečka 21,5"
  • Full HD rozlíšenie (1920 × 1080 px)
  • IPS displej
  • Antireflexný filter
  • Matná obrazovka s dobrou čitateľnosťou pri slnečnom svite
  • Odozva 7 ms
  • Konketory 2× HDMI a VGA
  • Certifikát Technicolor
  • Sklon: -5 až 25°

IPS displej s úžasnými farbami

Pokročilý IPS displej prináša obraz s úžasnými detailmi vo Full HD rozlíšení a živými konzistentnými farbami, ktoré sú dobre viditeľné v celom spektre vodorovných a zvislých pozorovacích uhlov s veľkosťou 178°. Monitor HP 22es je navyše vybavený certifikáciou Technicolor, ktorá zaručuje vernosť a presnosť farieb pri každom zobrazení.


Technológia pre vylepšenie obrazu

Technológia HP Enhance+ výrazne zlepšuje kvalitu obrazu pomocou pokročilej redukcie šumu a výsledkom je ostrejší a jasnejší obraz. Tento pokročilý šumový filter vďaka zníženiu preexpozície sa postará o zobrazenie fotografií, videí a hier vo vysokej ostrosti a bohatých detailoch.


Používateľský komfort

Tenký rámik v spojení so širokými pozorovacími uhlami umožňuje spojenie niekoľkých monitorov vedľa seba s minimálnym odstupom. Ľahko tak rozšírite pracovnú plochu a získate lepší komfort nielen na prácu, ale aj zábavu. Pomocou programu HP My Display Smart navyše môžete rozdeliť obrazovku na niekoľko okien s aplikáciami a toto nastavenie si uložiť na použitie v budúcnosti.


Kvalitné vyhotovenieLCD monitora HP 22es

LCD monitor sa pýši kvalitním kovovým stojanom, ktorý nielenže suverénne udrží monitor, ale tiež skvelo vyzerá. Na zadnej strane LCD monitora od HP nájdete vstup pre HDMI a VGA.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WP084g3
Produktové číslo:  T3M70AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18