Obnoviť stránku

21,5" HANNspree HE225DPB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

21,5" HANNspree HE225DPB

Monitor HE225DPB od spoločnosti HANNspree ponúka všetko potrebné pre kvalitné zobrazenie multimédií, čítanie dokumentov pri každodennej kancelárskej práci aj hranie hier za rozumnú cenu. Displej s uhlopriečkou 21,5 "a LED podsvietením, ktoré sa vyznačuje oproti starším technológiám vyšším dynamickým kontrastom a nižšou spotrebou. Iste poteší aj dvojica zabudovaných stereoreproduktory pre základné ozvučenie.

Skvele vybavený monitor za rozumnú cenu

O kvalitný vizuálny zážitok sa postará jemné rozlíšenie Full HD (1920x1080) spolu s pomerom strán 16: 9, vďaka ktorým si vychutnáte každý okamih pri hraní hier i sledovanie filmov. K tomu prispieva aj vysoký kontrast 40M: 1 a nízka doba odozvy 5 ms. Okrem toho možno v OSD menu vedľa štandardných nastavení prepínať medzi režimami game, movie, PC a ECO. Pre pripojenie monitora je pripravený konektor DVI či analógové rozhranie D-Sub (VGA).

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  HAN004a
Produktové číslo:  HE225DPB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09