Obnoviť stránku

21,5" AOC G2260VWQ6

4,8 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

21,5" AOC G2260VWQ6

Technologie AMD FreeSync

Technológia AMD FreeSync

AMD FreeSync umožňuje bezproblémovú synchronizáciu obnovovacej frekvencie monitora a grafickej karty bez straty výkonu. Táto technológia prináša úplne nový herný zážitok s nulovým trhaním a bez lagov pri zachovaní maximálnej obnovovacej frekvencie.

Odozva rýchlosťou blesku

Doba odozvy 1 ms GTG znamená rýchly a ostrý obraz pre ešte lepší zážitok. Ponorte sa do rýchlo sa pohybujúcej akcie, užite si vždy hladko vykreslený obraz a zbavte sa efektu "duchov" na obrazovke. Nenechajte pomalý displej, aby vás zastavil. Zvoľte si svoju cestu k úspechu.

Odezva s rychlostí blesku
Maximální konektivita

Maximálna konektivita

HDMI vstup umožňuje k monitoru pripojiť sekundárne zariadenie až do obnovovacej frekvencie 60 Hz. Prepínajte medzi počítačom a konzolou "za letu" a zažite obrovské množstvo nových možností pri hraní všetkých vašich obľúbených hier na všetkých vašich obľúbených zariadeniach.

ABL technológia

Pri dlhodobom pozeraní na monitor počas celonočných herných sedení a LAN párty vaše oči trpia. Hlavnou príčinou únavy očí, bolestí hlavy a porúch spánku je svetlo z modrej časti spektra. Technológia Anti-Blue Light vás práve pred týmto modrým svetlom ochráni a ponúkne vám herný zážitok bez obáv z poškodenia zraku.

ABL technologie
Žádné blikání

Žiadne blikanie

Technológia Flicker Free redukuje blikanie a ponúkne vám pohodlnejšie hranie. Vďaka tomu minimalizuje vplyv na únavu vašich očí a bráni ich poškodeniu pri intenzívnom hraní. Jediné slzy, ktoré vám potečú, budú slzy radosti.

Zmena sklonu

Pohodlie v tej najvyššej kvalite. Nastavte uhol svojho monitora presne podľa potrieb a začnite si vychutnávať svoje obľúbené hry.

Změna náklonu

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Technológie panela a obrazovky

Technológie FreeSync

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK214k
Produktové číslo:  G2260VWQ6
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18