Obnoviť stránku

21,5" Acer V226HQLbd

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

21,5" Acer V226HQLbd

Acer V226 je cenovo zaujímavý displej s dobrými parametrami pre široké spektrum aplikácií. Širokouhlý displej s Full HD rozlíšením sa spoločne s nízkou odozvou hodí na sledovanie filmov aj hranie hier. Rovnako tak si na jeho plochu pokojne dáte 2 stránky či okná vedľa seba. Tenký rámik umiestnený na masívnom čiernom stojane sadne na každý pracovný stôl aj do počítačového kútika.


Vynikajúci kontrastný pomer zaisťuje dokonalé podanie i tých najjemnejších rozdielu vo farbách. O kvalitný zážitok sa zaslúži moderné technológie LED podsvietenia. Vďaka tomu je podsvietenie rovnomerné a má nízku spotrebu elektrickej energie. Rozmiestnenie ovládacích prvkov v duchu funkčnosti zaručuje jednoduché používanie a intuitívnu obsluhu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO088l2d
Produktové číslo:  UM.WV6EE.005

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19