Obnoviť stránku

21,5" Acer KA220HQEbd

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

21,5" Acer KA220HQEbd

LED monitor 24 palců Acer KA240HQAbid černý

Nádherný obraz

Monitor Acer KA240HQ s uhlopriečkou 24 palcov bol navrhnutý s ohľadom pre pohodlné sledovanie šetrné k vašim očiam. Obrazovka disponuje rozlíšením Full HD, teda všetky detaily zobrazuje úplne verne.

LED monitor 24 palců Acer KA240HQAbid černý

Vhodný pre hráčov

Vďaka použitej technológii obrazu TN (Twisted-Nematic) vyniká monitor rýchlejšou odozvou, ktorú ocenia predovšetkým hráči počítačových hier. LED podsvietenie obrazovky zase zajisťuje vysoký jas (250 cd/m2). Pre pripojenie využijete port VGA alebo DVI.

LED monitor 24 palců Acer KA240HQAbid černý

Komfortné používanie

Pohodlné sledovanie si doprajete vďaka možnosti sklopenia o -5° až 15°. K ovládacím tlačidlám sa dostanete jednoducho z prednej strany monitora. V prípade potreby obrazovku ľahko pripevníte aj na stenu.

LED monitor 24 palců Acer KA240HQAbid černý

Šetrný k životnému prostrediu

Monitory radu KA sú šetrné k našej planéte, pretože k podsvieteniu nie je potrebná ortuť. Sklo obrazovky neobsahuje arzén a obal možno plne recyklovať. Vďaka tomu sa displeje honosia označením Energy Star 6.0.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1920×1080

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO092u1e
Produktové číslo:  UM.WX0EE.E01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04