Obnoviť stránku

21.3" NEC MultiSync P212 biely

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

21.3" NEC MultiSync P212 biely

Profesionálna obrazovka postavená na technológii IPS poskytuje vynikajúcu kvalitu obrazu s minimálnym vplyvom na životné prostredie. Excelentná reprodukcia farieb a kvalitná ergonómia sú základom úspechu tohto modelu. Tento model ocenia predovšetkým profesionáli z oblasti CAD-CAM a priemyselných aplikácií ako je napríklad NDT.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálny 21,3" displej
  • Ideálne pracovné rozlíšenie 1 600 × 1 200
  • Špičková technológia IPS s 10-bitovým farbami
  • Senzor okolitého osvetlenia
  • Široké možnosti nastavenia
  • Modulárny podstavec s funkciou pivot

Excelentná kvalita obrazu

Špičková kvalita obrazu - plne farebné ovládanie vďaka IPSAjax Loading Icon, digitálnemu riadeniu rovnomernosti, 14 bitovému hardvéru LUT, riadeniu výkonu SpectraView Engine a riadeniu kalibrácie SpectraView II. Monitor pokrýva 78,8 % farebného gamutu Adobe RGB a 106,3 % s RGB.

Zvýšená produktivita

Vďaka multizdrojovej podpore a USB rozbočovača je možné efektívne pracovať s viacerými zdrojmi. Jednoducho môžete prepínať medzi jednotlivými pripojenými zariadeniami a zachovať plnú funkčnosť nielen obrazu, ale aj periférií pre ovládanie. Pre pripojenie sú potom k dispozícii konektory nielen konektory D-SUB a DVI, ale aj HDMI či DisplayPort.

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie - Nastaviteľný výkon LED (farba a jas); AmbiBright; Auto Black Level; AutoBright; Auto Contrast; Stabilná reprodukcia farieb vďaka IPS technológii; DDC / CI compatible; Digital Uniformity Control; priamy jas a kontrast; Eco režimy; GammaComp (14-bit Look Up Table); Integrovaný USB Hub (1 up; 3 down); LED Backlight Technology; NaViSet Administrator 2; overdrive; programovateľná 3D LUT tabuľka; Rýchlo nastaviteľný stojan s držiakom; Rapid Response Technology; Self Diagnostics; TileComp; TileMatrix; TORO™ Design; kompatibilný s Windows 7; s RGB a 6-Axis-Colour-Control; Carbon Footprint meter / Carbon Savings meter

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1600 × 1200

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu

Farba

Farba Biela
Kód:  WN268d
Produktové číslo:  60003989

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12