Obnoviť stránku

20" HP ProDisplay P202

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

20" HP ProDisplay P202

Pracujte efektívnejšie s monitorom radu HP ProDisplay, ktorý prináša solídny výkon, štýlový dizajn, funkcie pre uľahčenie práce a ekologickú prívetivosť v atraktívnej cenovej kategórii. Tento model s označením P202 disponuje uhlopriečkou 50,8 cm s HD+ rozlíšením, živými farbami, rýchlou odozvou a moderným zobrazovacím rozhraním DisplayPort, ktoré umožňuje pripojenie viacerých monitorov z jedného PC. Pre podporu starších zariadení je pripravený konektor VGA.

Označenie ENERGY STAR dokazuje vysokú efektivitu monitora, ktorý vám pomôže vo firme znížiť náklady za spotrebu energie. So softvérom HP Display Assistant si potom ľahko upravíte obrazovku podľa svojich pracovných potrieb.

Efektívne využitý pracovný priestor

S využitím prídavných montážnych prvkov, ktoré nie sú súčasťou balenia môžu na zadnú stranu monitora pripevniť mini PC, alebo Chromebox čím ušetríte veľa pracovného priestoru a už vám nebude nič prekážať. Navyše vám inteligntný návrh vedenia káblov pomôže udržať poriadok na pracovnom stole. Podporované je tiež VESA uchytenie, ktoré umožní montáž napríklad na duálny stojan, ktorý drží dva monitory a zdvojnásobí tak každodennú produktivitu práce.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1600 × 900

Farba

Farba Čierna
Kód:  HPBM1005g
Produktové číslo:  K7X27AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18