Obnoviť stránku

20" HP EliteDisplay E201

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

20" HP EliteDisplay E201

HP EliteDisplay E201 prináša mimoriadnu ergonomickú prispôsobiteľnosť a konektivitu v premiérovom dizajne. Monitor je tenký, ľahký a jednoducho polohovateľný. Všetok obsah si teraz môžete zobraziť v rozlíšení 1600 × 900 na 20" obrazovke s LED podsvietením. Široká škála pozorovacích uhlov ponúka prispôsobenie do každej pozície, takže si môžete vybrať tú najvhodnejšiu pre maximálne pohodlie pri práci s PC. Pomocou integrovanej webovej kamery ľahko oslovíte svojich priateľov alebo vybavíte pracovné povinnosti.

Displej sa vyznačuje vysokým kontrastom a rýchlou odozvou. Obdivuhodnú paletu vstupných konektorov predstavuje VGA, DVI a DisplayPort . Poctivú prácu odvádzajú tri USB porty, dva vstupné a jeden výstupný. Práca s niekoľkými programami či dokumentmi naraz, ideálne na viacerých monitoroch, sa stáva prehľadnou vďaka rozdeleniu do záložiek rozhrania HP Display Assistant, jednému centralizovanému interfacu a novému rozšírenému toolbaru.

Doplňujúce informácie:

Pozorovacie uhly:
170/160 horizontálne/vertikálne

Kontrast:
1000 : 1, dynamický 5M : 1

Farebný gamut:
72 %

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1600 × 900

Farba

Farba Čierna
Kód:  HPBM2002
Produktové číslo:  C9V73AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12