Obnoviť stránku

1GB DDR2 533MHz ECC NON-registered CL4 Intel Validated Kingston BOX

1GB DDR2 533MHz ECC NON-registered CL4 Intel Validated Kingston BOX

Spoľahlivá a výkonná serverová pamět typu DIMM DDR2 s podporou ECC a maximálnou pracovnou frekvenciou 533 MHz.Je určená do výkonných serverov a viacerých systémov.Dodáva sa v samostatnom box balenia.Pamäte sú Kingston doporučovány výrobcovia základných dosiek a počítačov pre svoju perfektnú kompatibilitu a spoľahlivosť.
Boxové provedení, testované a certifikované výrobcami základných dosiek, doživotná záruka!
Technologie ECC kontroluje transparentne av reálnom čase integritu dát uložených v pamäti.Dokáže tak nájsť a opraviť chybu v jednom bitu a odhaliť chybu vo dvoch bitoch.Niektoré pamäťové radiče dokážu v spolupráci s ECC pamätí opravovať aj chyby väčšieho rozsahu.Väčšina serverových dosiek vyžaduje pamäte s podporou ECC.
Modul bol testovaný a je certifikovaný spoločnosťou Intel pre použitie v ich základných doskách.To zaručuje absolútnu spoľahlivosť a kompatibilitu v serveroch založených na platforme Intel.
Parametre a špecifikácie:
Typ:DDR2 ECC Non-Registered
Kapacita:1 GB
Max.pracovná frekvencia:533 MHz
Cas Latency (CL):4
Kód:  DE430b1
Produktové číslo:  KVR533D2E4/1GI

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04