Obnoviť stránku

19twetny8 13" New Neoprene Sleeve Niagara Blue

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19twetny8 13" New Neoprene Sleeve Niagara Blue

Ak hľadáte spoľahlivú ochranu pre váš notebook spojenú s vkusným dizajnom, je pre vás puzdro New Neoprene Sleeve Niagara Blue to pravé. Tento obal je špeciálne určený pre MacBook Pro 2016. Kvalita je zaistená neoprénovou kožou, z ktorej je obal vyrobený, a príjemnou výstelkou pre väčšiu ochranu. Vyčistenie škvŕn nie je tiež žiadnou prekážkou, New Neoprene Sleeve môžete bez problémov vyprať a zaistiť tak perfektný vzhľad kedykoľvek bude potrebné.

Prečo práve 19twenty8 13" New Neoprene Sleeve Niagara Blue?

  • Vkusný svetlomodrý dizajn
  • 19twenty8 puzdro je možné opakovane prať
  • Zapínanie na zips
  • Puzdro vyrobené z neoprénovej kože

Praktickosť a štýl

Puzdro od 19twenty8 New Neoprene Sleeve 13" je vhodné pre všetkých, ktorí potrebujú svoj notebook denne pri práci a často ho musia prepravovať. Kvôli neustálemu noseniu je ale často puzdro špinavé, aj to firma 19twenty8 vyriešila možnosťou jednoduchého vyprania bez poškodenia. Vďaka odolnej neoprénovej koži a mäkkej výstelke bude odteraz vášmu notebooku zaistené bezpečie. To vám zaručí aj uzatváranie pomocou spoľahlivého zipsu.



Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Neoprén

Materiál

Materiál Neoprén

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 13 "
Kód:  GC180a09
Produktové číslo:  7076

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14