Obnoviť stránku

19" Thomson 19HW4323W bílá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19" Thomson 19HW4323W bílá

LED TV Thomson radu W4 prináša vynikajúcu kvalitu obrazu a krištáľovo čistý zvukový zážitok. Inžinieri u tejto rady kládli dôraz na moderný dizajn s čistými líniami a jednoduché ovládanie. Model 19HW4323W má HD Ready obrazovku s uhlopriečkou 47 cm, takže je vhodná predovšetkým pre sledovanie z menšej vzdialenosti alebo aj ako monitor k vášmu počítaču. Rýchla 100Hz technológia Clear Motion Index a Mega kontrast zaručí dokonale ostré zábery u akčných filmov, športových prenosov aj pri hraní vašich obľúbených hier. Pre príjem televízneho signálu je pripravený DVB-T/C tuner.

Nahrávajte na externé úložisko s PVR Ready

Po pripojení externého disku alebo flash pamäte si pustíte váš obľúbený film, hudbu alebo si môžete prezrieť rodinné fotografie z dovolenky vďaka integrovanému multimediálnemu prehliadači. Rad W4 je vybavená funkciou PVR Ready s Timeshift pre nahrávanie TV vysielania na USB úložiska . Vďaka nízkej spotrebe televízie patrí do energetickej triedy A.

Široké možnosti pripojenia

HDMI poslúži k prenosu audio aj video signálu napríklad z videokamery alebo počítača. K dispozícii je aj klasický konektor SCART. Slot CI + je pripravený pre dekódovaciu kartu platených programov. Multimédiá z prenosného disku prehráte pomocou konektora USB. Štandard MHL umožňuje pripojiť mobilný telefón, tablet a ďalšie prenosnú elektroniku pre prenos obrazu v rozlíšení až 1920x1080 (Full HD) a až 8kanálového zvuku, pričom pripojené zariadenie môže byť zároveň aj napájané. Súkromnú zábavu zaistí zdierka pre slúchadlá, takže nebudete nikým rušení a ani vy nebudete nikoho rušiť.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 19 " (48,26 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 45 cm
Výška 32,5 cm
Hĺbka 10,5 cm
Výška bez podstavca 30 cm
Hĺbka bez podstavca 4,4 cm
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Biela
Kód:  WK680b3
Produktové číslo:  19HW4323W

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12