Obnoviť stránku

19" TELEFUNKEN T19TX970LP

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19" TELEFUNKEN T19TX970LP

Dobře vybavená a zároveň cenově dostupná televize TELEFUNKEN s úhlopříčkou 48 cm a HD Ready rozlišením osloví především méně náročné diváky. Ideální poslouží také jako zástup PC monitoru i druhá televize v bytě, umístěná například v ložnici nebo kuchyni. Designem se televize hodí do každého interiéru, a v prostorově náročných instalacích pak jistě oceníte podporu pro uchycení na zeď pomocí standardu VESA.
DVB-T/C tuner se postará o příjem digitálního pozemního a kabelového televizního vysílání. Z USB můžete nejenom přehrávat multimédia, ale také na připojený flashdisk zaznamenávat televizní vysílání. Pro vstup zařízení s vysokým rozlišením budete mít k dispozici rozhraní moderní rozhraní HDMI. K obsluze z pohodlí gauče vám poslouží dodávané dálkové ovládání.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 19 " (48,26 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 46,2 cm
Výška 33,9 cm
Hĺbka 13,5 cm
Výška bez podstavca 30,2 cm
Hĺbka bez podstavca 4,1 cm
Hmotnosť 4,3 kg
VESA prichytenie 75×75

Farba

Farba Čierna
Kód:  TF001c1
Produktové číslo:  T19TX970LP

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16