Obnoviť stránku

19" Sencor SLE 1956M4 černá

3,8 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19" Sencor SLE 1956M4 černá

LED televízor, ktorý zaujme spojením vynikajúcej funkcionality a prívetivé ceny. Ponúka rozlíšenie HD ready a spolu s najmodernejším LED podsvietením usporí elektrickú energiu. Poskytuje vysoký dynamický kontrast aj jas a výborné pozorovacie uhly pre nerušenú zábavu. Vďaka tomu si vychutnáte neskutočnú úroveň čiernej i dokonale jasnú bielu. Televízor je vďaka svojim rozmerom skvelým riešením pre stredne veľké izby. Jeho súčasťou je tuner pre príjem DVB-T alebo DVB-C digitálneho vysielania v štandardnom i vysokom rozlíšení, elektronický programový sprievodca ( EPG ) A teletext.
Príjemným rozšírením je potom port USB , Z ktorého môžete nielen prehrávať fotky, video a hudbu, ale aj na pripojený flashdisk alebo externý pevný disk zaznamenávať televízne vysielanie a využívať ho pre funkciu časového posunu ( Time Shift ). Vďaka tomu budete môcť kontinuálne sledovať obľúbený program, aj keď si v jeho priebehu potrebujete niekam odskočiť. Sadu tradičných analógových konektorov dopĺňa HDMI pre vstup zariadenia s vysokým rozlíšením.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 19 " (48,26 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 46,5 cm
Výška 36,2 cm
Hĺbka 18 cm
Výška bez podstavca 33 cm
Hĺbka bez podstavca 4,37 cm
Hmotnosť 3,2 kg
VESA prichytenie 75×75

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS519e6b2
Produktové číslo:  SLE 1956M4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08