Obnoviť stránku

19" Sencor SLE 1955M4

4,7 48 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19" Sencor SLE 1955M4

LED televízor, ktorý zaujme spojením vynikajúcej funkcionality a prívetivej ceny. Ponúka rozlíšenie HD ready a s najmodernejším LED podsvietením ušetríte elektrickú energiu. Poskytuje vysoký dynamický kontrast aj jas a výborné pozorovacie uhly pre nerušenú zábavu. Vďaka tomu si vychutnáte neskutočnú úroveň čiernej aj dokonale jasnú bielu. Televízor je vďaka svojim rozmerom skvelým riešením pre menšie izby. Jeho súčasťou je tuner pre príjem DVB-T alebo DVB-C digitálneho vysielania v štandardnom aj vysokom rozlíšení, elektronický programový sprievodca (EPG) a teletext.
Príjemným rozšírením je potom port USB, z ktorého môžete nielen prehrávať fotky, video a hudbu, ale na pripojený flashdisk alebo externý pevný disk aj zaznamenávať televízne vysielanie a využívať ho pre funkciu časového posunu (Time Shift). Vďaka tomu budete môcť kontinuálne sledovať obľúbený program, aj keď si v jeho priebehu potrebujete niekam odskočiť. Rad tradičných analógových konektorov dopĺňa dvojica HDMI pre vstup zariadenia s vysokým rozlíšením.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 19 " (48,26 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 44,3 cm
Výška 32,2 cm
Hĺbka 17 cm
Výška bez podstavca 27,4 cm
Hĺbka bez podstavca 4,4 cm
Hmotnosť 2,4 kg
VESA prichytenie 100×100

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS519e6b6
Produktové číslo:  SLE 1955M4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11