Obnoviť stránku

19" RACK 42U RMA-42-A66-CAX-A1

Garancia najlepšej ceny
569,90 €

19" RACK 42U RMA-42-A66-CAX-A1

Univerzálny 19" RACK stojanový rozvádzač pre dátové a telekomunikačné účely. Jeho robustná oceľová konštrukcia a vysoká kvalita spracovania zaručujú vynikajúce úžitkové vlastnosti. Vďaka do detailu prepracovanej konštrukcii je zvlášť vhodný pre veľké záťaže a náročné inštalácie.
Triton 42U RMA obsahuje presklené predné dvere so systémom pántov, ktorý umožňuje otváranie dverí pod uhlom takmer 180°. Odnímateľné bočné a zadné kryty dverí sú zabezpečené zámkami na rovnaký kľúč ako predné dvere. Káblové vstupy v zadnej časti rozvádzača sú zakryté vylamovacími záslepkami. Proti prenikaniu prachu je možné káble v otvore utesniť záslepkou s kefou.
Rozmerný otvor 19" RACK stojanového rozvádzača je krytý vylamovacou záslepkou a umožňuje montáž a demontáž ventilačnej jednotky Tritón zvonku rozvádzača bez nutnosti použitia skrutiek. Rozvádzač možno vybaviť nivelačnými nožičkami s možnosťou osadenia koliesok a perforovaný skelet pre zaistenie prístupu chladiaceho vzduchu k inštalovaným technológiám. Chladenie je možné podporiť inštaláciou ventilačných jednotiek.
Parametre a špecifikácia:
Obsah balenia:
RozvádzačKľúč – predné dvere 4×Kľúč – odnímateľné kryty 2×Zadné dvere 4×Plávajúce matice M6 16×Protiprachová záslepka 1×Rámček ku káblovej vylamovacej záslepke 1×Rektifikačná skrutka/noha pre rozvádzač 4×Matica M10 4×
Materiál:
Oceľový plech
Bezpečnostné kalené sklo hr. 4 mm
Maximálne povolené zaťaženie:
20 kg na jednotlivé dvere
Rozmery:
600 × 600 × 1 970 mm

Parametre a špecifikácia

Určenie a veľkosť

Veľkosť Rack
Veľkosť rack skrine 42U
Umiestnenie Voľne stojací

Farba

Farba Biela

Vnútorné usporiadanie

Ďalšie vybavenie Zemniace prepojenie

Vonkajšie usporiadanie

Bočnica Nepriehľadná
Dvere Sklenené
Ďalšie vybavenie Odnímateľný zadný kryt

Podsvietenie

Farba podsvietenia Bez podsvietenia

Materiál

Materiál skrine Oceľ

Rozmery

Šírka 600 mm (60 cm)
Výška 1 970 mm (197 cm)
Hĺbka 600 mm (60 cm)

Maximálne zaťaženie

Maximálne zaťaženie 400 kg
Kód:  MN383ax2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7206
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19