Obnoviť stránku

19" Orava LT-514

4,3 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19" Orava LT-514

Televízor od tradičného výrobcu ponúka všetky základné funkcie, ktoré kombinuje s moderným vzhľadom. Tešiť sa môžete na obrazovku s uhlopriečkou 48 cm , rozlíšením HD Ready a úsporným LED podsvietením. Pri sledovaní iste oceníte kvalitné a verné zobrazenie farieb, širokouhlý pomer strán 16:9 a výborný jas až 550 cd/m 2 . Technológia LED navyše šetrí energiu a predlžuje životnosť obrazovky. Samozrejmosťou je prítomnosť DVB-T tuneru na príjem pozemného vysielania alebo je tu DVB-C tuner pre káblové vysielanie. Obaja podporujú vysielací štandard MPEG-4 aj MPEG-2 a ušetrí vám peniaze za externé tunery.
K televízoru je možné prostredníctvom konektor HDMI pripojiť ďalšie zariadenia, ako napr multimediálny prehrávač alebo napríklad notebook, a vychutnať si tak sledovanie filmov na väčšej ploche. O kvalitný hudobný výstup sa starajú dva reproduktory s celkovým výkonom 10 W . Prípadne je možné na počúvanie využiť aj slúchadlá. Vďaka USB môžete k televízoru pripojiť externý pevný disk alebo flashdisk a prehrávať na nich uložené súbory. Nechýba ani možnosť nahrávania , takže vám už nikdy neunikne žiadna relácia. Vo výbave sa nachádza aj hotelový mód , pomocou ktorého môžete upraviť rôzne nastavenia pre používateľa a zabrániť tak napríklad jeho rozladeniu.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 19 " (48,26 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém Bez podpory SMART
Typ Klasický TV

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 44,5 cm
Výška 32 cm
Hĺbka 6,4 cm
Výška bez podstavca 28 cm
Hĺbka bez podstavca 4,5 cm
Hmotnosť 2,4 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO421a
Produktové číslo:  LT-514 E83B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04