Obnoviť stránku

19" NEC MultiSync LED EA193Mi čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19" NEC MultiSync LED EA193Mi čierny

Monitor NEC MultiSync EA193Mi disponuje špičkovou IPS zobrazovacou technológiou s efektívnym LED podsvietením. Ponúkne nevídané zobrazenie všetkých farieb vrátane jemných prechodov a pre prácu obľúbený pomer strán 5 : 4. Poskytuje široké pozorovacie uhly v plnom rozsahu 178° horizontálne aj vertikálne. Solídna hodnota odozvy umožní využitie tohto modelu aj pre sledovanie dynamických scén videí alebo hier. Monitor je nabitý modernou technikou a napriek tomu výrazne šetrí energiu. Senzor okolitého osvetlenia totiž automaticky nastaví jas a kontrast displeja.
Pre pracovné nasadenie sú potrebné nielen skvelé obrazové parametre, ale aj maximálna flexibilná ergonómia. Preto NEC ponúka výškovú nastaviteľnosť, naklápanie, natáčanie do strán aj otočenie o 90° (Pivot). Preto bude sledovanie a práca maximálne pohodlná aj pri dlhšom používaní. Moderný dizajn s úzkymi okrajmi usporí na stole veľa miesta. Vaše pracovisko bude pôsobiť sviežim a kompaktnejším dojmom. Zvoľte si rozhranie vyhovujúce práve vám. Pripravený je klasický D-Sub, pokročilý DVI aj najnovší DisplayPort.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1280 × 1024

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Automatická regulácia jasu

Farba

Farba Čierna
Kód:  WN175b
Produktové číslo:  60003586

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08