Obnoviť stránku

19 "LG 19MB35PM

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

19 "LG 19MB35PM

Monitor prináša všetky výhody technológie IPS v podobe sýtych farieb a širokých pozorovacích uhlov, ak tomu pridáva 5ms dobu odozvu. Vďaka rozlíšenie v pomere 5: 4 sa najlepšie hodí užívateľom, ktorí často pracujú v dokumentoch alebo sa pohybujú po internetových stránkach. Nie je však zakázané ani multimediálna zábava. Enormný kontrastný pomer dokonale podá aj tie najjemnejšie zmeny farieb s úžasnou vierohodnosťou, čím vás obraz naplno pohltí.

kľúčové vlastnosti

  • Sadne pre internetové a dokumentové stránky
  • Dobré podanie farieb aj pri pohlede z uhla
  • Kontrastné farby pre jemné nuansy
  • Režim pre znižujúce únavu očí pri čítaní
  • Stojanom nastavíte ideálnu polohu displeja
  • VESA montáž na stojany a držiaky

univerzálny

Rovnako dobre poslúži pri čítaní, kedy dokáže potlačiť modré svetlo unavujúce oči. Tento čítací režim je zvlášť vhodný pre dokumenty a internetové stránky. Okrem toho poteší aj Flicker-free. Vďaka tejto technológii zabraňuje blikanie. Tým uľaví očiam a zostanete dlhšie ostražití. Cez DVI rozhrania máte istotu dokonale ostrého obrazu bez najmenšieho rušenia. Pripojíte však aj notebooky a staršie stolné počítače cez VGA vstup.

Na každý stôl

Veľkým plusom tohto zariadenia je podstavec 4v1 poskytujúce výškové nastavenie, široký rozsah natočenia, naklopenie a funkciu pivot pre otočenie LCD na výšku. Monitor je možné prípadne sňať z dodávaného podstavca a následne ho primontovať štandardom VESA na stenu alebo na iný držiak. Ušetrite na stole miesto a ozvučenie nechajte na zabudovaných reproduktoroch.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie 1280 × 1024

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK010j7
Produktové číslo:  19MB35PM-B.AEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06